Επιστολή Δημάρχου Β. Ζορμπά προς τον Υπουργό για το θέμα της ΔΟΥ

                                                  Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Από την πρώτη κιόλας ημέρα μεταφοράς της Δ.Ο.Υ Αγίας Παρασκευής στο κτίριο της Δ.Ο.Υ Χολαργού, διαπιστώνεται η δυσλειτουργία και η ταλαιπωρία των συναλλασσομένων πολιτών.
Επίσης με την παρούσα επιθυμώ να σας ενημερώσω ότι η περικοπή δαπανών και το οικονομικό όφελος το οποίο αποτελούσε και το βασικό επιχείρημα της μεταφοράς, δυστυχώς δεν ισχύει.
Εξακολουθούμε να πληρώνουμε τα 22.000 ευρώ το μήνα στον ιδιοκτήτη του κτιρίου της Δ.Ο.Υ Αγίας Παρασκευής δεδομένου ότι το κτίριο δεν έχει ακόμα αδειάσει και δεν προβλέπεται να έχει αδειάσει για πολύ καιρό ακόμα.
Επομένως, οι πολίτες ταλαιπωρούνται τα μέγιστα, η ασφάλεια τους τίθεται σε ρίσκο και το ενδεχόμενο ατυχήματος λόγω συνωστισμού είναι ορατό-όπως σας έχω ήδη επισημάνει με αντίστοιχο έγγραφο μου με ημερομηνία 19.10.2012 ,όσο και προφορικώς σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε κατ’ εντολή σας, με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών-λόγω της ανεπάρκειας και ακαταλληλότητας του κτιρίου και παράλληλα  η “οικονομική” αιμορραγία συνεχίζεται.
Κατόπιν των ανωτέρω, θα ήθελα να σας ζητήσω, αντιλαμβανόμενος πλήρως το φόρτο εργασίας σας, να επανεξετάσετε τη μεταφορά της Δ.Ο.Υ Αγίας Παρασκευής στο συγκεκριμένο ακατάλληλο κτίριο.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
                                                                             Ο Δήμαρχος
                                                                            Βασίλης Ζορμπάς