ΕΦΗ ΚΑΨΟΚΕΦΑΛΟΥ: … ολοκληρώνεται η ανακύκλωση

Πέμπτη απόγευμα στην οδό Αγίου Ιωάννου … ολοκληρώνεται η ανακύκλωση!

μας γράφει η δημοτική σύμβουλος κ. Έφη Καψοκεφάλου* παρουσιάζοντάς μας νέο φωτογραφικό υλικό για τον τρόπο που γίνεται η ανακύκλωση στην πόλη μας, σε συνέχεια του προηγούμενου σχετικού άρθρου.

Εικόνα από την οδό Αγίου Ιωάννου, έξω από το super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, όπου τα χαρτόκουτα συγκεντρώνονται από πλανόδιους “οικολόγους” προς οικονομικό όφελός τους φυσικά.

Το γεγονός αυτό, όπως μας τόνισε η κ. Καψοκεφάλου σε συνομιλία που είχαμε μαζί της αμέσως μετά, έχει δύο όψεις. Από τη μια ο εν λόγω κύριος κάνει ανακύκλωση προστατεύοντας έτσι το περιβάλλον (με ίδιον όφελος όμως), από την άλλη ο Δήμος χάνει έσοδα μην αξιοποιώντας τα πραγματικά αποθέματα ανακύκλωσης της πόλης.

Είναι γνωστό, ότι η κ. Καψοκεφάλου δεν είναι άνθρωπος που μιλάει αβασάνιστα για τα κακώς κείμενα. Παρατηρεί, εξετάζει και στο τέλος αντιδρά. Είναι δε βέβαιο, ότι πολλοί κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής συμφωνούν με τα λεγόμενά της, αφού και οι ίδιοι έχουν παρατηρήσει επανειλημμένως παρόμοια φαινόμενα και στις υπόλοιπες γειτονιές της πόλης.

 

*δημοτική σύμβουλος της παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”, πρώην πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ και μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ.