Ξεκινάει η αγωνιστική δραστηριότητα του Γ.Σ.Α.Π.

Αυτό το ΣαββατοΚυριακοΔεύτερο  ξεκινάει η αγωνιστική δραστηριότητα των μικρών και μεγάλων αθλητριών μας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19!

Τον αγωνιστικό «χορό» ανοίγει το δεύτερο τμήμα των  κορασίδων μας, τα περυσινά μας μίνι, το Σάββατο στις 6.00 το απόγευμα στο Κοντόπευκο αντιμετωπίζοντας το αντίστοιχο τμήμα του Παναθηναϊκού. Τους ευχόμαστε το «ευ αγωνίζεσθαι» και καλή πορεία στο πρωτάθλημα!

Την Κυριακή , πάλι στο Κοντόπευκο στις 13.30, παίρνουν την αγωνιστική σκυτάλη τα μεγάλα κορίτσια μας , η ομάδα γυναικών του ΓΣΑΠ , που αποτελεί την «ναυαρχίδα» του Συλλόγου μας! Αγωνίζονται στην Α φάση του Κυπέλου Ελλάδος Γυναικών με την ομάδα ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και τους ευχόμαστε «καλή αγωνιστική αρχή»!

Την Δευτέρα στις 21.45 οι νεάνιδές μας θα αντιμετωπίσουν  στο γήπεδό μας την αντίστοιχη ομάδα του Κρόνου Γέρακα στον εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας Νεανίδων της ΕΣΚΑ. Καλή αρχή στα κορίτσια μας!

Σε όλες τις αθλήτριές ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά και προπαντός υγεία, στις ίδιες και στις οικογένειές τους!

Από αύριο θα διατίθενται οι εφετινές κάρτες διαρκείας  των αγώνων της ομάδας Γυναικών στο Κύπελο και στο Πρωτάθλημα.

Η εφετινή κάρτα διαρκείας θα είναι και ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ σε καταστήματα ης Αγίας Παρασκευής και όχι μόνο.

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή στο εκπτωτικό  πρόγραμμα τα εξής καταστήματα:

  1. ΤΟΥΤΣΗΣ – Λευκά είδη, Πεντέλης 37Α
  2. ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ ΕΣΩΤΕΡΑ – ΠΕΠΟΝΑΣ, Μαβίλη 10
  3. GIFTS & LEATHER (δώρα-είδη καπνού), Αγίου Ιωάννου 10
  4. ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ , Αγίου Γεωργίου 4, Χαλάνδρι,

Ο κατάλογος συνεχώς θα εμπλουτίζεται με νέες συμμετοχές και θα δημοσιευτεί με περισσότερα στοιχεία στο site του ΓΣΑΠ(www.gsap.gr).

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ!