ΚΑΠ και ΓΣΑΠ δηλώνουν άγνοια για την “συνδιοργάνωση” του Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 εκθέτοντας τον ΠΑΟΔΑΠ

Έκθετο αφήνουν τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό (ΠΑΟΔΑΠ) με κοινή δήλωσή τους τα δύο αθλητικά σωματεία του αντρικού και γυναικείου μπάσκετ, Κ.Α.Π. και Γ.Σ.Α.Π. αντίστοιχα. Σε δελτίο τύπου  αναφέρουν ότι παρουσιάζονται από τον ΠΑΟΔΑΠ ως “συνδιοργανωτές”  στο Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3,  χωρίς όμως οι ίδιοι να το γνωρίζουν!!!

Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά γράφουν: “Πληροφορηθήκαμε επίσης ότι έχει τυπωθεί και σχετικό διαφημιστικό υλικό (αφίσες, φυλλάδια) στο οποίο αναφερόμαστε ως “συνδιοργανωτές”, χωρίς εμείς να το γνωρίζουμε”. 

Η ανακοίνωση του Δήμου σχετικά με το Τουρνουά μπάσκετ αναφέρει τα εξής:

“Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης- ΕΟΚ και με τα Αθλητικά Σωματεία της Καλαθοσφαίριση Αγ. Παρασκευής- ΚΑΠ (μπάσκετ Ανδρών) και Γυμναστικός Σύλλογος Αγ. Παρασκευής- ΓΣΑΠ (μπάσκετ Γυναικών) διοργανώνουν τουρνουά μπάσκετ 3 Χ 3 για παιδιά και εφήβους.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, στις 9:00πμ, στην πλατεία Μελίνας Μερκούρη στο Κοντόπευκο.
Δελτία συμμετοχής υποβάλλονται στο κλειστό Γυμναστήριο των οδών Αιγαίου Πελάγους και Νότου Αγ. Παρασκευή (τηλέφωνο 210 6002223) και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης www.basket.gr/anaptiksi/tournoua-3on3.”

.