Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με συντονιστή τον Ν. Κακλαμάνη και παρουσίες από την Αγία Παρασκευή

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα: “Πως επηρεάζει το ισχύον ασφαλιστικό σύστημα τις συντάξεις και την οικονομία αλλά και πως επηρεάζεται από το μεταναστευτικό και το δημογραφικό πρόβλημα. Ποιες οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας” πραγματοποιήθηκε απόψε, Πέμπτη 11-10-2018, από τη Β3 ΝΟΔΕ στο Ψυχικό. Ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης υπήρξε εκπληκτικός συντονιστής.

Ομιλίες – τοποθετήσεις πάνω στο θέμα έκαναν οι κ.κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, βουλευτής Λέσβου, Ιωάννα Καλαντζάκου, δικηγόρος και  Μανώλης Γραφάκος, οικονομολόγος.

Την συζήτηση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού κ. Παντελής Ξυριδάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής κ. Παύλος Καμάρας, ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ κ. Γιώργος Κουράσης, ο πρώην υπουργός κ. Αργύρης Ντινόπουλος, η Περιφερειακή σύμβουλος κ. Φωτεινή Βρύνα και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. κ. Νίκος Ρωμανός.

Η εκδήλωση είχε μεγάλη προσέλευση από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και αρκετά από την Αγία Παρασκευή. Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι πρώην Δήμαρχοι Αντώνης Σιδέρης και Βασίλης Ζορμπάς, ο Αντιδήμ/χος Γιάννης Σιδέρης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Οικονόμου, κ.α.