Ο Λευτέρης Αυγενάκης ζήτησε την άποψη της Τοπικής για τους υποψηφίους και η ΔΗΜ.Τ.Ο. απάντησε

φωτογραφία: efsyn

Στην παρέμβαση που έκανε στο Ράδιο Κρήτη 101.5 και την εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, μεταξύ άλλων ανέφερε και το εξής:

“… Στόχος μας είναι πάντοτε οι εθνικές εκλογές και το μεγάλο, καλό ισχυρό αποτέλεσμα στις εθνικές εκλογές όποτε αυτές κι αν γίνουν. Σε επίπεδο δήμων και ειδικά πρωτευουσών το ενδιαφέρον μας είναι πολύ μεγάλο, γίνεται μια αξιολόγηση. Για τον λόγο έχει συσταθεί μια επιτροπή στο πλαίσιο της οποίας θα γίνουν εισηγήσεις και θα αποφανθεί ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκης.

* Πρόεδρος της επιτροπής, όπου συμμετέχω κι εγώ ως Γραμματέας του Κόμματος, είναι ο Ν. Κακλαμάνης, καθώς και οι συνάδελφοι βουλευτές Κ. Τσιάρας, Μ. Βορίδης, Γ. Γεωργαντάς, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, Τ. Γαϊτάνης και μια σειρά άλλων στελεχών.

* Στο πλαίσιο αυτής της επιτροπής έχω ζητήσει εγγράφως τις απόψεις, όχι αποφάσεις, την απόφαση δεν θα την πάρει καμία τοπική οργάνωση. Οι αποφάσεις λαμβάνονται κεντρικά.

* Έχουμε ζητήσει από όλες τις οργανώσεις μας, από ολόκληρη την Ελλάδα να διατυπώσουν τις απόψεις τους. Επεξεργαζόμαστε τις θέσεις και τις προτάσεις των οργανώσεών μας, ωστόσο, δεν μένουμε εκεί.

* Παράλληλα, διεξάγονται διαδικασίες με στόχο την πληρέστερη, πιο σφαιρική και αντικειμενική πληροφόρησή μας για τα θέματα της αυτοδιοίκησης και τις ιδιαιτερότητες της κάθε τοπικής κοινωνίας…”

Ολόκληρο το άρθρο εδώ kalpinews.gr

Σύμφωνα με τα ανωτέρω βγάζουμε το συμπέρασμα ότι το σχετικό αίτημα έχει φτάσει και στην τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Αγία Παρασκευή και πως αυτή έχει ήδη απαντήσει. Δημιουργεί μεγάλο ενδιαφέρον η θέση που έλαβε το Δ.Σ. της Τοπικής, μιας και πρόκειται για έναν από τους μεγάλους και σημαντικούς Δήμους και ήδη υπάρχουν τρεις (3) υποψήφιοι δήμαρχοι από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας και ενδέχεται να προκύψουν και άλλοι.