Αλλάζουμε: Στην τελική ευθεία η έρευνα για τα θέματα καθημερινότητας

Στην τελική ευθεία η έρευνα για τα θέματα καθημερινότητας

στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Ολοκληρώνεται την Τετάρτη 17/10 η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων

 

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η μεγάλη έρευνα «Μιλάμε με τους πολίτες για την καθημερινότητα» που διεξαγάγει η Ομάδα Ενεργών Πολιτών «Αλλάζουμε» ανάμεσα στους κατοίκους στην Αγία Παρασκευή για τα μικρά και  μεγάλα θέματα που τους απασχολούν στον Δήμο μας. Μια έρευνα με μεγάλη απήχηση στην  τοπική κοινωνία, όπως δείχνει και η ανταπόκριση του κόσμου στη συμπλήρωση των σχετικών ερωτηματολογίων.

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου τα μέλη της Ομάδας «Αλλάζουμε» βρέθηκαν για τις ανάγκες της έρευνας στην περιοχή του Τσακού, ενώ την Κυριακή 14 Οκτωβρίου επισκέφθηκαν την κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής.

 «Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες είναι οι απαντήσεις των πολιτών της Αγίας Παρασκευής σχετικά με τα θέματα που τους απασχολούν καθημερινά στον Δήμο μας» αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μυλωνάκης, εκ μέρους των Ενεργών Πολιτών «Αλλάζουμε», σχολιάζοντας την πρωτοποριακή δράση της Ομάδας. Όπως σημειώνει, «ο κόσμος αντιδρά ιδιαίτερα θετικά στη δυνατότητα που του δίνεται να εκφράζεται άμεσα για όσα τον προβληματίζουν στην πόλη που ζει και εργάζεται, γεγονός που επιβεβαιώνει το “πιστεύω” της Ομάδας μας, ότι μόνο με τη συμμετοχή όλων μπορούμε να αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή στην πράξη».

Η μεγάλη έρευνα της Ομάδας «Αλλάζουμε» ολοκληρώνεται το βράδυ της προσεχούς Τετάρτης 17 Οκτωβρίου, ενώ μέχρι σήμερα έχουν συμπληρωθεί 284 ερωτηματολόγια. Τα ερωτηματολόγια αυτά, μαζί με εκείνα που θα συμπληρωθούν μέχρι το τέλος της έρευνας, θα αξιολογήσουν ειδικοί και τεχνοκράτες στα θεματικά εργαστήρια ιδεών τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ., στην αίθουσα του Πέτρινου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (πρ. Στρατόπεδο Σπυρούδη, οδός Σπάρτης 1).

 

Μπορείτε και τώρα να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο, κάνοντας κλικ εδώ

Μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα του Αλλάζουμε στο allazoume.gr, στο Facebook, στο instagram και στο YouTube