Ανακοίνωση του ΑΟ Αγίας Παρασκευής σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας SPORTDAY

Ο Α.Ο. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ με αφορμή το δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας SPORTDAY της 15/10/2018 θα ήθελε να προβεί στην εξής ανακοίνωση:

Οι απόψεις που δημοσιεύθηκαν στο εν λόγω δημοσίευμα, πλην αυτών των αθλητριών και του προπονητή κ. Γ. Γιαννόγλου που αναφέρονται στο αγωνιστικό κομμάτι της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου,δεν έχουν καμία σχέση με την επίσημη ομάδα του Α.Ο.Αγίας Παρασκευής.
Οι δηλώσεις αυτές έγιναν καταχρηστικά και θεωρούμε μεγάλο ατόπημα από μια μεγάλη και ευρείας κυκλοφορίας αθλητική εφημερίδα να δημοσιεύει απόψεις φιλάθλων-γονέων σε ένα αφιέρωμα στην γυναικεία ομάδα και την άνοδο της στην μεγάλη κατηγορία,καθώς και προσωπικές απόψεις του δημοσιογράφου που δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Σίγουρα ο Α.Ο.Αγίας Παρασκευής γνωρίζει τις ελλείψεις που παρουσιάζει το αθλητικό κέντρο “Σπυρούδη” και οι εγκαταστάσεις αυτού,υπάρχουν όμως άνθρωποι (προπονητές,διοίκηση) που καθημερινά εργάζονται και είναι δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριες κάνοντας το καλύτερο αλλά και ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως οι δημοτικές αρχές της πόλης μας που είναι δίπλα στην ομάδα.

Εκ του Δ.Σ. του
Α.Ο. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ