Η Δημοτική παράταξη «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» καλωσορίζει το νέο μέλος της τον κ. Θάνο Παναγιώτου

            

 Καλωσορίζουμε τον Θάνο Παναγιώτου στη δημοτική μας παράταξη. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για να μπει ο Δήμος μας σε μια νέα εποχή. Να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή. Ο Θάνος ανήκει στη νέα γενιά των ενεργών δημοτών της Αγίας Παρασκευής που διακρίνεται για το ήθος, την επιστημονική του κατάρτιση και την αγωνία του για το μέλλον της πόλης μας.

 

Γιώργος Οικονόμου

Αντιπτέραρχος Μηχανικός ε.α.

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

«Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

 

 

Ο Θάνος Παναγιώτου έκανε την παρακάτω δήλωση:

 Στις μέρες μας, είμαστε πλέον όλοι (και ιδίως οι νέοι) δύσπιστοι απέναντι σε όσους εμπλέκονται με την πολιτική. Και αυτό δυστυχώς συμβαίνει και στον Δήμο μας, αφού επί χρόνια έχουμε δει ανθρώπους να αναλαμβάνουν γεμάτοι υποσχέσεις, αλλά γρήγορα αυτές να διαψεύδονται στην πράξη.

Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι ανούσιες αντιπαραθέσεις, ούτε οι προσωπικές φιλοδοξίες κανενός. Εκείνο που με ενδιαφέρει, είναι το σπίτι μου, η ζωή μου και η καθημερινότητα η δική μου, της οικογένειάς μου και των συνδημοτών μου. Δεδομένου ότι η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι (και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως) προνόμιο των λίγων, η ανανέωση του πολιτικού προσωπικού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της.

Ο Γιώργος Οικονόμου με έπεισε πως μπορεί να προασπίσει το συλλογικό συμφέρον και να υπηρετήσει τις παραπάνω αρχές με συνέπεια, με σχέδιο, με διαφάνεια, με ευσυνειδησία και με εντιμότητα.

Είμαι μαζί του. Για να κάνουμε, όλοι μαζί, μια Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή

Βιογραφικό

Ο Θάνος Παναγιώτου γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Αγία Παρασκευή. Κατάγεται από τη Φθιώτιδα (εκ πατρός) και από Μάνη και Μεσσηνία (εκ μητρός). Το 2006 αποφοίτησε με «Άριστα» (Valedictorian) από το Λύκειο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος- PierceCollege. Το 2011 αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών με βαθμό «Λίαν Καλώς».Το 2011-12 υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στον Στρατό Ξηράς. Το 2012-13 πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Ιατρικό Δίκαιο (LL.M. in MedicalLaw) στο Queen Mary University of London, απ’ όπου αποφοίτησε με βαθμό «Λίαν Καλώς» (HighMerit).

Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο αντικείμενο της αστικής ιατρικής ευθύνης. Επιπλέον, έχει λάβει υποτροφία Αριστείας από την Επιτροπή Ερευνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Άρθρα του για σύγχρονα ζητήματα ιατρικής ευθύνης έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά.  Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δικαίου της Υγείας (European Association of Health Law) με έδρα την Ολλανδία.

Είναι Δικηγόρος Αθηνών από το 2014 και ειδικεύεται σε ζητήματα ιατρικού δικαίου. Διδάσκει «BusinessLaw» στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος-Deree. Παράλληλα, παραδίδει σεμινάρια σε ιατρικές εταιρείες για ζητήματα ιατρικού δικαίου, δεοντολογίας και βιοηθικής και έχει πραγματοποιήσει σχετικές εισηγήσεις σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.