ΕΙΔΗΣΗ: Οι “ΑλλάΖουμε” και επίσημα … αλλάζουν

Μπορεί έως τώρα να κυκλοφορούσαν φήμες και να επικρατούσαν απόψεις ότι η κίνηση ενεργών πολιτών “Αλλάζουμε” θα μετατραπεί σε δημοτική παράταξη, οι συμμετέχοντες όμως κρατούσαν σιγή ιχθύος επ’ αυτού. Μην ξεχνάμε ότι στην πρώτη συνέντευξη τύπου των ιδρυτών η βασική ερώτηση των παρόντων δημοσιογράφων ήταν αυτή.

Φαίνεται όμως πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να κάνουν την κίνησή τους. Η επίσημη ανακοίνωση είναι θέμα ημερών. Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες στις 14 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα προβούν σε … εκμυστηρεύσεις. Η αλλαγή θα γίνει πραγματικότητα και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν και τα υποψήφια στελέχη.

Είναι γεγονός πως το aparaskevi-images.gr σε πρόσφατα άρθρα ΕΔΩ και ΕΔΩ προέλεγε τη συμμετοχή του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Γιάννη Λογοθέτη στο νέο συνδυασμό, καθώς και το αντίστοιχο για τον έτερο ανεξάρτητο Κώστα Χατζηανδρέου. Κατά τα φαινόμενα και τις … μαρτυρίες και οι δύο θα αποτελέσουν βασικά στελέχη του νέου δημοτικού συνδυασμού. Φυσικά πιθανόν να υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις, αλλά μπορούμε να περιμένουμε έως τις 14 Νοέμβρη 2018.