Ένα ακόμη αξιόλογο δυναμικό στέλεχος στην «Νέα Αρχή» η Δέσποινα Σαββίδου

Με την Δέσποινα Σαββίδου μας συνδέει η αγωνία για το μέλλον της πόλης μας και ο κοινός στόχος να κάνουμε την Αγία Παρασκευή καλύτερη. Καταξιωμένη γιατρός και επιστήμων, με εξαιρετική επαγγελματική σταδιοδρομία, έχει όλα τα προσόντα να προσφέρει στα κοινά με την ζωντάνια και την μεθοδικότητα που την διακρίνει. Μαζί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή.

Γιώργος Οικονόμου

Αντιπτέραρχος Μηχανικός ε.α.

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

«Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

Η Δέσποινα Σαββίδου έκανε την παρακάτω δήλωση:

Ζω στην Αγία Παρασκευή με τον σύζυγο μου Ηλία Κατσαούνο από τον Οκτώβριο του 1999. Έχουμε επιλέξει να εγκατασταθούμε μόνιμα στην Αγία Παρασκευή γιατί θεωρούμε ότι πρόκειται για ένα όμορφο μέρος με αρκετό πράσινο, κοντά στο κέντρο της Αθήνας, με ανθρώπους με υψηλό επίπεδο.

Πιστεύω όμως ότι ο Δήμος μας έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης και βελτίωσης.

Ως μητέρα δυο μικρών παιδιών, θα ήθελα περισσότερους χώρους πρασίνου, πιο καθαρές και ασφαλείς πλατείες, πιο φαρδιά και καθαρά πεζοδρόμια, περισσότερους και πιο οργανωμένους χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας καθώς και δημοτικούς χώρους στάθμευσης.

Πιστεύω λοιπόν ότι η Αγία Παρασκευή χρειάζεται κυριολεκτικά μια «ΝΕΑ ΑΡΧΗ».  Ανθρώπους με όραμα, φρέσκιες ιδέες, όρεξη για δουλειά.

Απογοητευμένη, όπως και οι περισσότεροι από εμάς, από τους επαγγελματίες πολιτικούς, όταν γνώρισα τον Γιώργο Οικονόμου κατάλαβα ότι διαφέρει πολύ από αυτούς που έχουμε συνηθίσει να παρακολουθούμε στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για ένανκαταξιωμένο μηχανικό που έχει ήδη αποδείξει μέσα από την επαγγελματική του σταδιοδρομία στις ένοπλες δυνάμεις ότι μπορεί να διοικήσει αλλά και να δημιουργήσει. Έχει ενδιαφέρουσες και πρωτοποριακές ιδέες  για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στον Δήμο μας,ήθος, διάθεση για δουλειά και δημιουργία.

Γι’αυτό, υποστηρίζω και συντάσσομαι με τον Αντιπτέραρχο Γιώργο Οικονόμου, ο οποίος είναι υποψήφιος Δήμαρχος,επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή».

Πιστεύω πως με την υποστήριξη όλων μας αλλά και με την αγάπη του για την Αγία Παρασκευή, ο Γιώργος Οικονόμου, ως Δήμαρχος, θα μπορέσει να αναβαθμίσει τον Δήμο μας, όπως αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας.

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Δέσποινα Σαββίδου γεννήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου το 1972.

Αποφοίτησε με άριστα το 1989 από το Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στην Δασούπολη  Λευκωσίας.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι ιατρός ακτινοδιαγνώστρια, Διευθύντρια του Τμήματος Αξονικού και Μαγνητικού Τομογράφου του Ομίλου Βιοϊατρική.

Ειδικεύτηκε στα Νοσοκομεία: Παίδων «H Αγία Σοφία» και Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο  Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς»

Εργάστηκε στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ για 14 χρόνια (2002-2016) στο Τμήμα Αξονικού, Μαγνητικού Τομογράφου και PET/CT.

Έχει πολλές επιστημονικές δημοσιεύσεις σε ξένα και ελληνικά περιοδικά. Επίσης έχει συμμετάσχει στην συγγραφή και μετάφραση βιβλίων ακτινοδιαγνωστικής.

Στα ειδικά πεδία ενδιαφέροντός της περιλαμβάνονται η Μαγνητική Τομογραφία Μαστών  και Προστάτη αδένα, η PET/CΤ και γενικότερα η  Ογκολογική Απεικόνιση.

Έχει συμμετάσχει, ως προσκεκλημένη ομιλήτρια, σε Συνέδρια και Ημερίδες με εισηγήσεις στα ειδικά επιστημονικά πεδία με τα οποία ασχολείται ιδιαιτέρως.

Είναι μέλος της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας  Μαστολογίας και της Ένωσης Ακτινολόγων Μαστού Ελλάδος (ΕΑΜΕ).

Συμμετέχει κάθε χρόνο,  ως ομιλήτρια, στα μαθήματα της  Ελληνικής Σχολής  Μαστολογίας και τις Ημερίδες της ΕΑΜΕ.

Είναι παντρεμένη με τον ιατρό ακτινοδιαγνώστη Ηλία Κατσαούνο με τον οποίο έχουν 2 παιδιά.