Νέο στέλεχος στη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή.

Ο Βάιος Κάλλος είναι ένας εκλεκτός συμπολίτης μας, με μεγάλη εμπειρία στα θέματα της εκπαίδευσης.  Μας ενώνει η αγωνία για το μέλλον της πόλης μας. Μαζί θα δώσουμε την μάχη για να κάνουμε μια Νέα Αρχή στην Αγία Παρασκευή.Τον καλωσορίζουμε στην παράταξή μας.

Γιώργος Οικονόμου

Αντιπτέραρχος Μηχανικός ε.α.

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

«Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

 

Ο Βάιος Κάλλος έκανε την παρακάτω δήλωση:

Διαμένω στην Αγία Παρασκευή με την σύζυγό μου Ανθούλα Κριτσέλη, επίσης εκπαιδευτικό, και τον γιο μας Αλέξη.

Με την στήριξη όλων μας μπορούμε να πετύχουμετην αναβάθμιση των σχολείων της περιοχής μας.

Σκοπός μας είναι η βελτίωση της παιδείας με στόχο την σύνδεση των αποφοίτων με την αγορά εργασίας σε επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Επίσης προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια και η προστασία στα σχολεία.

Συντάσσομαι με την «ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» και τον Γιώργο Οικονόμου, διότι είναι άτομο καταξιωμένο επαγγελματικά, γνωρίζει από διοίκηση, έχει ήθος και όραμα και πιστεύω ακράδαντα ότι θα είναι ένας επιτυχημένος Δήμαρχος για την πόλη μας.

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Βάιος Κάλλος γεννήθηκε στη Δίβρη Φθιώτιδας το 1955.

Αποφοίτησε από το Εξατάξιο Γυμνάσιο Λαμίας το 1971.

Πήρε πτυχίο από την από την Πρότυπο Σχολή Δομικών Έργων της Σ.Ε.Λ.Ε.ΤΕ. το 1974.

Πήρε πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού Εκπαιδευτικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης της ΑΣΕΤΕΜ  Σ.Ε.Λ.Ε.ΤΕ. το 1978.

Άσκησε ελεύθερο επάγγελμα,ως μέλος ομόρρυθμης Εταιρείας το διάστημα 1981-1991 και ως καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έως το 2015. Τα τελευταία χρόνια της καριέρας του υπηρετήσει ως Διευθυντής στα Ι.Ε.Κ. Γαλατσίου, Περιστερίουκαι Αμαρουσίου  και από το 2009 ως Διευθυντής στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου.

Έχει παρακολουθήσει σειρά εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών σεμιναρίων σε θέματα σχετικά με τη σχεδίαση εξειδικευμένης εκπαίδευσης Στελεχών Γραφείων Σύνδεσης των ΤΕΕ, την Οργάνωση και Διοίκηση σχολικών μονάδων, τηνεπιμόρφωση των εκπαιδευτικών στο Νέο Σχολείο, καθώς και τις εξελίξεις στα γνωστικά αντικείμενα της Οικονομίας, του Management και της Πληροφορικής.