Κέφι, χαμόγελα και ευχές για ένα καλύτερο αύριο στη μουσική συνάντηση των “Αλλάζουμε”

Όπως το είπαμε, έτσι και το κάναμε. Παρασκευή βράδυ, τα μέλη του «Αλλάζουμε» παρέα με πολλούς Αγιοπαρασκευιώτες φίλους τραγουδήσαμε, χορέψαμε και αλλάξαμε τη διάθεση μας λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου.

Στον φιλόξενο χώρο του LIBRE, στην Αγ. Ιωάννου, και στο πλαίσιο μιας πλούσιας σε δράσεις χρονιάς για τον δημοτικό συνδυασμό μας απολαύσαμε την ξεχωριστή live παρουσία του Νίκου Ζιώγαλα, τον οποίο συνόδευαν ο εξαιρετικός τραγουδοποιός και κιθαρίστας Παρασκευάς Θεοδωράκης και η Ιωάννα Πάλλα στο ακορντεόν.

Σε αυτή τη γεμάτη κέφι βραδιά, οι ευχές για ένα δημιουργικό νέο έτος που θα «Αλλάξει» τα δεδομένα στην Αγία Παρασκευή έδιναν και έπαιρναν, τα «πηγαδάκια» δημιουργούνταν αυτόματα και εναλλάσσονταν διαρκώς και όλοι μας φροντίσαμε να «φορτίσουμε μπαταρίες» για την τελική ευθεία προς τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Με ανεβασμένη, λοιπόν, διάθεση, τα μέλη του δημοτικού συνδυασμού «Αλλάζουμε» και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά, με ελπίδα και δύναμη, για να φέρουμε την ανατροπή που όλοι χρειαζόμαστε στην πόλη μας και στις ζωές μας.