APimages – 7 χρόνια μάχιμης πορείας και έγκυρης ενημέρωσης

Μαχητική – Ανεξάρτητη –  Αποκαλυπτική

Σε αντίθεση με το story της κλασικής κωμωδίας του Μπίλι Γουάιλντερ «7 χρόνια φαγούρα», εμείς παραμένουμε πιστοί στο αναγνωστικό μας κοινό μετά από 7 χρόνια έγκυρης ενημέρωσης και προβολής κύρους.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα aparaskevi-images.gr συνεχίζει την μαχητική και ουσιαστική δημοσιογραφία και παραμένει πρώτη στις προτιμήσεις των Αγιοπαρασκευιωτών, αλλά και των κατοίκων των όμορων δήμων και αυτών του Βόρειου Τομέα. Συνεργάζεται άψογα με Δημάρχους ενεργούς και πρώην και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γενικότερα. Η αναγνωσιμότητά της εξαπλώνεται ευρέως και εκτός των ελληνικών συνόρων, σταθερά και δυναμικά. Οι φίλοι μας μας τιμούν, μας στηρίζουν, μας ασκούν καλόπιστη κριτική που μας βοηθά να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι.

Είμαστε πάντα μπροστά στα γεγονότα και ασκούμε κριτική ενίοτε αυστηρή, αλλά πάντα με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών.

Συνεχίζουμε ανεξάρτητοι από χρωματισμούς και ευνοιοκρατίες, παρόλο που πολλοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να μας χαρακτηρίσουν για ίδιον όφελος και με σκοπό να βλάψουν τη σελίδα.  Αντέξαμε και αντέχουμε τα πυρά, γιατί κινούμαστε με κανόνες Δικαίου και Δημοκρατίας. Είμαστε ξεκάθαροι!!!

Ενημερώνουμε αποκλειστικά υπέρ των πολιτών και του δημοσίου συμφέροντος.

Ενημερώνουμε με σεβασμό στις αρχές δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Προωθούμε την αποκαλυπτική, ερευνητική δημοσιογραφία παρουσιάζοντας τα θέματα μας με τρόπο τεκμηριωμένο, νηφάλιο, αντικειμενικό και δίκαιο.

Μετά από 7 χρόνια σχέσης με εσάς τους αναγνώστες και φίλους μας σας ευχαριστούμε για την στήριξη που μας παρέχετε και μας κατατάσσει πρωτοπόρους.

Ευχαριστούμε τους επιχειρηματίες της περιοχής μας που μας εμπιστεύονται για την προβολή τους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, κ. Ανδρέα Γκιζιώτη, για την αναγνώριση των αγώνων και της προσφοράς μας κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου «Ο Άγιος Ιωάννης».

Η δημιουργική ομάδα του aparaskevi-images.gr

Η Διεύθυνση

οι συντάκτες

οι προγραμματιστές

οι τεχνικοί

Θα είναι πάντα εδώ για τη δική σας έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση!