Δεν θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής ο Παύλος Καμάρας

aparaskevi-images.gr

Με μια λιτή δήλωση του ο ανεξ. Περιφ. Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής κ. Π. Καμάρας γνωστοποίησε την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μάλιστα ο πρ. Δήμαρχος Πεύκης που επικαλείται προσωπικούς λόγους για αυτή του την απόφαση ευχαριστεί όλους όσοι του πρότειναν «να συμπορευτούν» όπως λέει «από θέσεις ευθύνης».

Έχει γίνει γνωστό ότι τόσο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Γ. Πατούλης, όσο και άμεσοι συνεργάτες του κ. Γ. Σγουρού πρότειναν στον Π. Καμάρα να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια των Συνδυασμών τους με δέλεαρ μάλιστα την θέση του Αντιπεριφερειάρχη εφ όσον βέβαια εκλεγούν.

Μάλιστα μάθαμε ότι στον κ. Καμάρα ασκήθηκαν και διακριτικές πιέσεις από τη ΝΔ να συνταχθεί με τον εκλεκτό της υποψήφιο Περιφερειάρχη Δήμαρχο Αμαρουσίου. Να θυμίσουμε ότι όπως ο ίδιος ο Γ. Πατούλης έχει αναφέρει ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία με την υποστήριξη και στο πλευρό του τότε Δημάρχου Πεύκης Π. Καμάρα και τον οποίο μάλιστα κατ επανάληψη δεν διστάζει να χαρακτηρίζει μέντορά του και δάσκαλο του.

Οι προσωπικοί δεσμοί των δύο ανδρών που διαταράχθηκαν πρόσκαιρα πριν 2 χρόνια έχουν πλέον αποκατασταθεί και αναμένεται ο Π. Καμάρας άσχετα με την απόφαση του να μην είναι υποψήφιος ότι θα στηρίξει τον παλιό του συνεργάτη.

Δήλωση του Παύλου Καμάρα.
Ανεξ. Περιφερειακου Συμβούλου
Προέδρου της Ένωσης Δημάρχων Αττικής


Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους της Αυτοδιοίκησης που μου πρότειναν να συμπορευτουμε και μάλιστα σε θέσεις ευθύνης για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου 2019.
Δυστυχώς προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να αποδεχτώ τις τιμητικές αυτές προσκλήσεις!
Εύχομαι σε όλους εκείνους τους υποψηφίους που θα μπορέσουν ουσιαστικά να συμβάλλουν στην αναβάθμιση της Περιφέρειας καλή επιτυχία !
Ο ρόλος της Περιφέρειας στην ανάπτυξη της χώρας είναι πολύ σημαντικός και σίγουρα δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όσων από εμάς παλέψαμε για την θεσμοθέτηση της σύμφωνα και με τα ευρωπαϊκά πρότυπα!
Σύντομα θα τοποθετηθώ μετά την γνωστοποίηση των Προγραμμάτων των υποψηφίων και το ανθρώπινο δυναμικό τους, καθώς και την αξιοπιστία τους επί των πραγματικών δυνατοτήτων υλοποίησης τους έχοντας πλήρη γνώση λόγω της μακροχρόνιας ενασχόλησης μου με τον Α και Β βαθμό Αυτοδιοίκησης των αναγκών αλλά και των δυνατοτήτων της Περιφέρειας.

Παύλος Καμάρας