Οι … λεπτομέρειες μιας ομόφωνης απόφασης

Εκτός από τις περικοπές στην χρηματοδότηση των Δήμων και Περιφερειών, η κυβέρνηση ζητά τα ταμειακά διαθέσιμα εκβιάζοντας μάλιστα, για το ”μαξιλάρι ασφαλείας΄΄ που χρειάζεται για τον φτηνότερο δανεισμό των επιχειρηματικών ομίλων. 

Η εισήγηση του Δημάρχου αναφέρονταν αποκλειστικά στις νομικές διαδικασίες που πρότεινε η ΚΕΔΕ. Το μέρος της απόφασης  που αναφέρει ”απόφαση για μη μεταφορά των χρημάτων” ήταν πρόταση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ανδρέα Γκιζιώτη (και άλλων παρατάξεων της μειοψηφίας), που έγινε αποδεκτή από το Δήμαρχο μετά από έντονη κριτική που του ασκήθηκε και ψηφίστηκε ομόφωνα.

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν, πως η Δημοτική Αρχή είχε υιοθετήσει αντίστοιχη πρόταση του Υπουργείου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 24. 6. 2015 και μάλιστα έχει ανοίξει τον προβλεπόμενο λογαριασμό στην Τράπεζα Ελλάδας…

Η αναστολή του μέτρου έχει ορίζοντα τις Δημοτικές εκλογές, όπως και οι αντιρρήσεις της Δημοτικής Αρχής…

Απαιτούμε την χρηματοδότηση των έργων που έχει ανάγκη η πόλη μας, της κοινωνικής πολιτικής που δικαιούνται οι λαϊκές οικογένειες. Ο αγώνας ενάντια στην συνεχιζόμενη αντιλαϊκή πολιτική και από αυτή την κυβέρνηση και όσων την εφαρμόζουν τοπικά συνεχίζεται.

Για την Λαϊκή Συσπείρωση,

Ανδρέας Γκιζιώτης.