Ο πολιτικός πολιτισμός στην πράξη

Με αφορμή διάφορα σχόλια που κυκλοφόρησαν και αφορούν στην παρουσία του δημάρχου κ. Γιάννη Σταθόπουλου στην κοπή της Βασιλόπιτας της παράταξής μας, επιθυμούμε  να διευκρινίσουμε τα εξής:

Η παράταξή μας , έχει την πεποίθηση ότι η πολιτική ζωή και οι δράσεις των παρατάξεων πρέπει να διέπονται από αυτό που ονομάζουμε «πολιτικό πολιτισμό». Οι πολιτικοί, κάθε επιπέδου, μπορεί να έχουν διαφορετικές απόψεις, αντιπαλότητες ίσως, αλλά όχι έχθρες.

Για το λόγο αυτό, καλέσαμε στην εκδήλωσή μας (που κατά βάση είναι κοινωνική) τόσο το δήμαρχο της πόλης κ. Γιάννη Σταθόπουλο και τους πρώην δημάρχους κ.κ. Σιδέρη και Γιαννακόπουλο όσο και τους επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων και ομάδων (τον κ. Κρητικίδη, τον κ. Γκιζιώτη, τον κ. Μουστόγιαννη, τον κ. Μυλωνάκη, τον κ. Ανδρίτσο) αλλά και όλους τους δημοτικούς συμβούλους και υποψηφίους δημάρχους. Κάτι, που το κάναμε και όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Στην πρόσκλησή μας ανταποκρίθηκαν ο δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρ. δήμαρχος κ. Αντώνης Σιδέρης καθώς και ο πρ. δήμαρχος κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, οι οποίοι μάλιστα απηύθηναν και χαιρετισμό. Επιθυμούμε να τους ευχαριστήσουμε και δημόσια για την τιμητική παρουσία τους.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι, πριν δυο μήνες, καταθέσαμε πρόταση για τη συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής που θα θέσει κάποιους κανόνες «πολιτικού πολιτισμού» για την προεκλογική περίοδο. Δυστυχώς, μόνο ο δήμαρχος την αποδέχτηκε προφορικά (αν και ακόμη δεν έχει λάβει την σχετική πρωτοβουλία) καθώς και ο κ. Αντρέας Γκιζιώτης. Αναμένουμε από το δήμαρχο να προχωρήσει το ταχύτερο στην ενέργεια αυτή.

Το Γραφείο Τύπου του δημοτικού συνδυασμού «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

Υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής