Σύλλογος ΠΕΥΚΑΚΙΩΝ: “…να αναγεννηθεί η περιοχή μέσα από τα τεράστια προβλήματα που έχει”

Είχαμε ακούσει από πριν για τα προβλήματα της περιοχής Πευκακίων της Αγίας Παρασκευής, αλλά όταν τα ακούς με λεπτομέρειες από ανθρώπους που τα ζούν καθημερινά καταλαβαίνεις ότι είναι ακόμα χειρότερα. Τα Πευκάκια φαίνονται σαν να είναι αποκομμένα από την υπόλοιπη πόλη, παρόλο που έχουν τις προοπτικές για να αναπτυχθούν και να κερδίσουν το χαμένο έδαφος.

Είχαν, έχουν και θα έχουν σύλλογο στις επάλξεις για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, κατοίκους με δύναμη ψυχής για να βοηθήσουν. Χρειάζεται μόνο η συμπαράσταση και η εγρήγορση της Δημοτικής Αρχής για να υπάρξουν αποτελέσματα.

Θέματα όπως η γέφυρα Γελαδάκη, ο ηλεκτροφωτισμός της πόλης, η ύπαρξη βρεφονηπιακού σταθμού,  οι ασφαλείς δρόμοι, δεν θα έπρεπε καν να συζητιούνται, αλλά να έχουν ήδη διευθετηθεί.

Αλλά ποτέ δεν είναι αργά!

Στ. Μπακογιάννης- Αγ. Γεωργακοπούλου

Σας αφήνω να παρακολουθήσετε την συνέντευξη που μας έδωσαν εκ μέρους του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Πευκακίων “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” , ο πρόεδρος κ. Στέφανος Μπακογιάννης, η αντιπρόεδρος κ. Αγλαϊα Γεωργακοπούλου και ο για πολλά χρόνια πρόεδρος και επίτιμος σήμερα κ. Μιχαηλίδης.

17/3/2012