Έτοιμος ήδη ο 1ος όροφος στον Β/Ν σταθμό στα Πευκάκια

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΕΥΚΑΚΙΩΝ

ΕΤΟΙΜΟΣ ΗΔΗ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ !

 

Τρείς μόλις μήνες μετά την τελετή Αγιασμού για τη θεμελίωση του Βρεφονηπιακού Σταθμού, επί των οδών Μακαρίου & Αισώπου (Ο.Τ. 405), στα Πευκάκια Αγίας Παρασκευής (Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013) και οι εργασίες κατασκευής προχωρούν με θεαματικούς ρυθμούς .

Πρόκειται για ένα απόλυτα ασφαλές, βιοκλιματικό κτήριο, υπερσύγχρονων τεχνικών προδιαγραφών, εμβαδού δομημένης επιφάνειας 1600 τ. μ, το οποίο θα περιβάλλεται από αυλή 1.000 τ. μ., προϋπολογισμού 3,35 εκ. ευρώ, με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ.

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013, ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς μετέβη στο σημείο ανέγερσης προκειμένου να ενημερωθεί άμεσα για την πορεία των εργασιών. Μετά το πέρας της ενημέρωσης και του επιτόπιου ελέγχου, δήλωσε την απόλυτη ικανοποίησή του για τους ρυθμούς εξέλιξης του έργου, το οποίο όπως τόνισε, αποτελεί  το πρώτο κτηριακό έργο που πραγματοποιείται στο Δήμο μας μετά από χρονικό διάστημα πλέον των δεκαπέντε ετών, συμπληρώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή αγωνίζεται για να επιτύχει την ένταξη όσο το δυνατόν περισσοτέρων έργων σε προγράμματα χρηματοδότησης έτσι ώστε ο Δήμος μας να απεμπλακεί σταδιακά από την υποχρέωση καταβολής σημαντικών ποσών για ενοίκια κτηρίων που μέχρι σήμερα στεγάζουν τις υπηρεσίες του.

 

Σημείωση :Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό από την σημερινή εικόνα του έργου.