Με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια της Εικαστικής Έκθεσης στην Τεχνόπολη Αθηνών

Έγιναν απόψε τα εγκαίνια για την Εικαστική Έκθεση των Εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου Αγίας Παρασκευής στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Μεγάλη επιτυχία  για τους δασκάλους και τους μαθητές των εργαστηρίων η παρουσία των έργων τους στον συγκεκριμένο χώρο.Τα Εργαστήρια Τέχνης του Δήμου Αγίας Παρασκευής, είναι από τα μεγαλύτερα Εικαστικά Εργαστήρια  στην χώρα μας, σε επίπεδο συμμετοχής αλλά και παραγόμενου καλλιτεχνικού έργου,  συγκεντρώνοντας ετησίως πολύ μεγάλο αριθμό από μικρούς και μεγάλους λάτρεις της τέχνης. Τα εργαστήρια συμμετέχουν με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, κοσμήματος, χαρακτικής, αγιογραφίας, video art και ψηφιδωτού.

Η Έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Αγ. Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά ο οποίος και παρευρέθηκε απόψε στα εγκαίνια.

Είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του  Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγ. Παρασκευής, των Δασκάλων των Εργαστηρίων Τέχνης του ΠΑΟΔΑΠ (καλλιτέχνες ΑΣΚΤ ) και του Συλλόγου Σπουδαστών των Εργαστηρίων Τέχνης .

Η Έκθεση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 5 Ιουλίου.

Η έκθεση  θα είναι καθημερινά ανοιχτή από τις 10.30 – 21.00 με ελεύθερη είσοδο. Τις ημέρες που θα πραγματοποιούνται συναυλίες στον χώρο η επίσκεψη της έκθεσης μετά τις 17.00 θα είναι δυνατή μόνο για το κοινό των συναυλιών.

 

 Τα Έργα












 

 Οι Άνθρωποι