Θρίαμβος του Ομίλου Αντισφαίρισης στο Πανελλήνιο 2013 με 3 πρωτιές!

Τρεις πρωτιές για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής (Ο.Α.Α.Π.) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2013 που έγινε στα 12 hard court των εγκαταστάσεων της MVS Tennis Systems στον Μαραθώνα. Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 24 Ιουνίου και ολοκληρώθηκαν στις 8 Ιουλίου.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Γιάννη Σερκεδάκη για μια ακόμα φορά τον έκαναν υπερήφανο με τις νίκες που πέτυχαν.

Για δεύτερη χρονιά ο Μιχάλης Σακελλαρίδης παίρνει το πρωτάθλημα Ελλάδος καταδεικνύοντας  την μεγάλη του κλάση στο άθλημα και τιμώντας για 2η φορά τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αγ. Παρασκευής και την πόλη μας. (Πίνακας αποτελεσμάτων)

Πρωταθλητές Ελλάδος στα μικτά στην κατηγορία 12ετών ανακηρύσσονται  και πάλι  οι Σαπφώ & Μιχάλης Σακελλαρίδης. (Πίνακας αποτελεσμάτων)

Επίσης πρωταθλήτριες Ελλαδος στα κορίτσια κάτω των 12ετών στα διπλά η Σαπφώ Σακελλαρίδη και η Μαρίνα Αργυροκαστρίτη.( Πίνακας αποτελεσμάτων).

Στο Πανελλήνιο “βγαίνουν οι αθλητές του Ο.Α.Αγίας Παρασκευής”  στα τρία ταμπλό δηλαδή στο απλό αγοριών, στο διπλό κοριτσιών και στα μικτά.

Στα αγόρια άνω των 14ρων την 5η θέση κατέκτησε ο Γιάννης Ανδρώνης και στα αγόρια μεχρι 12, ο Οδυσσέας Μενεξελής.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και πάντα να φέρνουν τις πρώτες θέσεις στην Αγία Παρασκευή. Τα ανωτέρο αποτελέσματα αποδεικνύουν την σωστή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται στον Όμιλο του τέννις για μια ακόμα χρονιά.