Η πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ Έφη Καψοκεφάλου μιλά για το χθεσινό Δ.Σ.

Αγία Παρασκευή 01/08/2013

Kapsokefalou EΛαμβάνοντας αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. – 31/7/2013, θα  ήθελα να εκφράσω τους προβληματισμούς μου για την εικόνα που παρουσιάζει  πολλές φορές το Δημοτικό μας Συμβούλιο  –  «Αρένα» – !!!.

Αναρωτιέμαι όλο και πιο συχνά τελευταία, δυστυχώς, αν και πότε πρέπει να ζητήσω τον λόγο & να κάνω μια δήλωση ή μια τοποθέτηση ή και μια πρόταση διαφοροποιημένη -όχι κατ’ ανάγκη αντίθετη-  από αυτή που προτείνει η Δημοτική Αρχή, στην οποία και ανήκω.

Παλιό το δίλημμα, γνωστό σ’ εμένα από το 2003, την πρώτη διοικητική μου χρονιά στον Δήμο μας. Ο  αυτοχαρακτηρισμός μου χθές «φαντάρος» έχει την  μοναδική   επεξήγηση ότι  θεωρώ τον εαυτό μου «στρατευμένο» στην υπηρεσία των συμφερόντων των συμπολιτών μου.

Στο Δ.Σ.  μας έστειλε η ψήφος – προτίμηση  –  εμπιστοσύνη – προσδοκία των συμπολιτών μας προκειμένου να παράγουμε θετικό έργο ωφέλιμο & απαραίτητο γι’ αυτούς.

Λυπάμαι, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι αυτό πολλές φορές το ξεχνάμε και μοναδικό μας κίνητρο & κριτήριο είναι η πολιτική αυτοπροβολή μας και η προσωπική αντιπαράθεση χρησιμοποιώντας προσβλητικά υπονοούμενα & υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Απρεπείς συμπεριφορές και αντιδράσεις άκρατου λαϊκισμού με κάνουν να ντρέπομαι να τα παρακολουθώ «άπραγη» από τη θέση του «θεατή».

Θα ΄θελα  πολλές φορές να μιμηθώ την κίνηση του συναδέλφου της Αντιπολίτευσης κ. Μ. Γαβρά & να αποχωρήσω διαμαρτυρόμενη για την απαράδεκτη εμφάνιση του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Ο καθένας από εμάς να κάνει την αυτοκριτική του και πραγματικά ας συμφωνήσουμε ότι δε μας τιμά καθόλου αυτή η εικόνα.

 

Καλές θερινές διακοπές!

Με εκτίμηση

* Ευπρέπεια (Έφη) Καψοκεφάλου

Πρόεδρος ΠΑΙΣΔΑΠ, Δημ. Σύμβουλος

 

* ….και κατ’ ουσία – όχι μόνο κατ’ όνομα!!!.