Δεν θα καταφέρει τίποτα όσες φιέστες κι αν διοργανώσει

MAZI AGIA PARASKEVIΣε πρόσφατη ανακοίνωση-δήλωσή του ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς αναφέρθηκε στην παρουσία του τέως αντιδημάρχου του και τώρα πάλι αρχηγού δημοτικής παράταξης κ Αλεφαντή Δημήτρη στην τελευταία μας εκδήλωση που γέμισε όλη πλατεία Αγίας Παρασκευής με κόσμο με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς όπως συνηθίζει για τον επικεφαλής μας Βασίλη Γιαννακόπουλο.

Μια συγκέντρωση με 600 άτομα, με στελέχη και πολίτες από όλο το πολιτικό φάσμα, με βραβεύσεις εθελοντών για την προσφορά τους στους τοπικούς συλλόγους,στην πυροπροστασία στην αγάπη και φροντίδα των ζώων, με Αγιοπαρασκευιώτες μουσικούς σε μια ζωντανή, γεμάτη κέφι εκδηλωση με νέα παιδιά που χόρευαν και τραγουδούσαν, μάλλον θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως γάμος και χαρα.

Αντίθετα μνημόσυνα λυπη μεταξύ συγγενών και φίλων θυμίζουν τόσο οι δημοτικές δράσεις όπως η άδεια πλατεία κατά τις εκδήλωσεις του όσο και οι δημοτικές ομάδες της παράταξης του όπου δεν μαζεύει ούτε δέκα άτομα.

Ίσως επειδή θορυβήθηκε από την απήχηση και την επιτυχία της εκδήλωσής μας, για αυτό να αποφάσισε να ξοδέψει μεγάλα ποσά για να κάνει και αυτός εκδηλώσεις. Τουλάχιστον, αφού επιμένει να ασχολείται μαζί μας, ας μας ρωτήσει για τον τρόπο επιτυχίας των εκδηλώσεων.

Δημοσίως λοιπόν του απαντάμε ότι δεν εξαρτάται η επιτυχία από το ποσό που θα δαπανήσει αλλά από την αγάπη του για τους δημότες και από το πως στεκεται διπλα τους αγωνίζεται και διεκδικεί για αυτούς. Όσο δε βλέπουν κάτι τέτοιο, δεν πρόκειται να του προσφέρουν καμιά επιτυχία οι εκδηλώσεις.

Είναι σίγουρο πως αν συνεχίσει την ίδια πολιτική όσες φιέστες κι αν διοργανώσει, δεν πρόκειται να αποφύγει την πολιτική του κηδεία σε λίγους μήνες από σήμερα.

ΜΑΖΙ για την Αγία Παρασκευή