Ελευθερία Παπαδοπούλου: “…ουδέποτε δήλωσα -πόσο μάλλον αισθάνθηκα- φιλοξενούμενη …”

Papadopoulou EleftheriaΚ. Δήμαρχε, κ. πρόεδρε, κ. συνάδελφοι

Στην 23η συνεδρίαση του ΔΣ, αποχωρήσας από την παράταξη της πλειοψηφίας δημοτικός σύμβουλος, έκανε δήλωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται σε «φιλοξενούμενη πολιτικά» στην παράταξη «Αγία Παρασκευή – η πόλη μας».

Είμαι μέλος αυτής της Δημοτικής Παράταξης και ως εκ τούτου θεωρώ υποχρέωσή μου να απαντήσω, και επιπλέον να αποσαφηνίσω σ’ αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους κρίνοντας όχι με κομματικά κριτήρια αλλά με μοναδικό κριτήριο το όφελος τη πόλης μας, ΟΤΙ  ουδέποτε  δήλωσα  -πόσο μάλλον αισθάνθηκα-  φιλοξενούμενη στην δημοτική παράταξη «Αγία Παρασκευή – η πόλη μας».

Ίσως πρόκειται για μια ακόμα στρεβλή & προκλητική παρανόηση του υπογράφοντος τη δήλωση, χωρίς ανταπόκριση και αποτέλεσμα.

Τη στιγμή που στη χώρα μας έχουν έρθει τα πάνω-κάτω, η κοινωνία είναι σε αναβρασμό, έχει επωμισθεί το κόστος ιδίων και αλλοτρίων ευθυνών, αναπροσαρμόζει διαρκώς τα δεδομένα και αναζητά με αγωνία τη δυνατότητα επιβίωσης, κάποιοι εξακολουθούν να επιδεικνύουν δυστυχώς σταθερά, ένα πολιτικό επίπεδο ανικανότητας, ολιγωρίας και ανωριμότητας.

Είναι ευτύχημα που οι κρίνοντες δοκιμάστηκαν και τους δόθηκε η ευκαιρία απόδειξης της «ηγετικής τους φυσιογνωμίας», οι ικανότητες και δεξιότητές τους.

Ελευθερία Παπαδοπούλου

Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολίτη

και Διοικητικών Υπηρεσιών