Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τους εργαζόμενους των Παιδικών Σταθμών

Κάθε εκδήλωση που έχει να κάνει με παιδιά, δεν μπορεί παρά να είναι όμορφη…

Το ίδιο κι όταν συγκεντρώνονται οι άνθρωποι που ασχολούνται με παιδιά, με τα δικά μας παιδιά, οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας. Αυτή η εκδήλωση είχε χαρούμενα και ζεστά πρόσωπα, που ξέρουν να αγαπούν αλλά και να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Η κα Καψοκεφάλου σαν πρόεδρος του νομικού προσώπου ΠΑΙΣΔΑΠ κάλεσε όλες τις διευθύντριες των παιδικών σταθμών κοντά της και ευχαρίστησε μαζί με αυτές και όλο το προσωπικό των σταθμών για την προσφορά τους. Ο αντιπρόεδρος κος Λέκκας ευχήθηκε να είναι όλοι δυνατοί και αισιόδοξοι.

Ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς καθώς και ο πρώην δήμαρχος κ. Γιαννακόπουλος αφού ευχήθηκαν, διασκέδασαν τις φήμες περί κρυφών συναντήσεών τους και μάλιστα ο κ. Γιαννακόπουλος προκάλεσε όποιον έχει στοιχεία να βγεί και να μιλήσει ξεκαθαρα. Φυσικά και οι δύο αρνήθηκαν ότι έχουν συναντηθει κρυφά για οποιονδήποτε λόγο.

Τη διαφορά έκανε ο κ. Γκιζιώτης που μας προσγείωσε στην πραγματικότητα θυμίζοντάς μας ότι : α)παλιά ήταν δωρεάν οι παιδικοί σταθμοί ενώ τώρα έχουν αυξηθεί τα βαλάντια και πολλοί δεν μπορούν να πληρώσουν, β) ότι έπονται περικοπές των μισθών και γ) ότι οι περισσότεροι  από τους εργαζόμενους έχουν εφήμερη σχέση εργασίας με το δήμο. Όμως είπε ότι το χαμόγελο δεν μπορούν να μας το πάρουν και το κομμάτι της πίτας το αφιέρωσε στα δικαιώματα των παιδιών μας που τα παίρνουν.

Στη συνέχεια η διευθύντρια κ. Μαρία Ντουντούμη παρουσίασε φωτογραφίες από δραστηριότητες των παιδιών και των 11 σταθμών για τη χρονιά που πέρασε.

Την εκδήλωση παρακολούθησε όλο το Δ.Σ. του ΠΑΙΣΔΑΠ, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Βουτσινάς, η αντιδήμαρχος κ. Δάβαρη, οι δημ. σύμβουλοι κ.κ. Γαβράς, Μουστόγιαννης, Ησαϊας, Δημητρίου, Αλεξόπουλος και Κωστόπουλος. Παρόντες ήταν και πρώην πρόεδροι και σύμβουλοι των σταθμών όπως οι κ. Φώλας, κ. Μοσχονά και κ. Πολίτη.