Ο Κ. Κουβόπουλος γράφει για το ψήφισμα της “Λαϊκής Συσπείρωσης”

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ                                                                           Αγία Παρασκευή  19-20-2013
«ΚΩΣΤΑΣ  ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ                       
ΑΓΙΑ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ –ΝΕΑ  ΕΠΟΧΗ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ  ΝΕΑ  ΠΟΛΗ>

 

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατά την διάρκεια της χθεσινής Συνεδριάσεως του Δημοτικού μας Συμβουλίου με αφορμή την άγρια , αποτρόπαιη και αδιανόητη για κοινό νου δολοφονία του νέου αυτού ανθρώπου , η  δημοτική Παράταξη <<ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΗΡΩΣΗ >> που εκπροσωπεί το Κ.Κ.Ε. , στο Δημοτικό μας Συμβούλιο , έφερε ένα ψήφισμα που δεν  περιορίζετο , μόνο την καταδίκη της άγριας και αναίτιας αυτής  δολοφονίας , καταδικάζοντας συγχρόνως την χρήση της βίας από όπου και αν προέρχεται αυτή , αλλά κατά την προσωπική που άποψη ΕΜΜΕΣΑ  και  ΑΜΕΣΑ , προέτρεπε τον Λαό σε στάση αναγράφοντας επί λέξει εκτός των άλλων και τα εξής :2

<<…Τα σωματεία των εργαζομένων , οι μαζικοί φορείς οι λαϊκές επιτροπές μπορούν να απομονώσουν τους θρασύδειλους δολοφόνους της Χ.Α. Και να προστατεύσουν τον από το δηλητήριο και την δράση τους . Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον , δεν θα πεθάνει μόνος ,τσάκισέ τον ..>> .

Δεν πρέπει να διαφεύγει από κανέναν μας το γεγονός , ότι η <<ιστορία>> αυτή έχει αρχίσει από καιρό . Το φινάλε της πολύ φοβάμαι ότι δεν το έχουμε δει ακόμα , ελπίζω ολόψυχα ότι θα σταματήσει εδώ . Δεν το πιστεύω όμως . Θεωρώ ότι τις κρίσιμες αυτές ώρες θα πρέπει να πρυτανεύσει η ΛΟΓΙΚΗ και η ΣΥΝΕΣΗ . Η Πατρίδα μας και ειδικά ο Λαός μας έχει απόλυτη ανάγκη ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ , δηλώσεις που υποσκάπτουν τα θεμέλια της Δημοκρατίας , καλώντας <<ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ>> , <<ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ>> , <<ΜΑΖΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ >> , κ.λ.π , να προστατεύσουν τον λαό  φέρνουν στην μνήμη όλων μας άλλα χρόνια και άλλες εποχές που θα πρέπει να τις θυμόμασθε  για να μην ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ .
Και βέβαια το ερώτημα προβάλει και ζητά επειγόντως και επιτακτικά  απάντηση . Με ποιόν τρόπο οι  λαϊκές επιτροπές και οι λοιπές Οργανώσεις και Σωματεία που αναφέρει το ψήφισμα του Κ.Κ.Ε.   θα προστατεύσουν τον λαό μας ; Δεν υπάρχουν στην Χώρα μας θεσμοί ικανοί να μας προστατεύσουν ; Θα πρέπει αυτές οι λαϊκές επιτροπές να αναλάβουν τον ρόλον αυτόν της προστασίας μας ; Και ποιες είναι οι λαϊκές επιτροπές αυτές που θα αναλάβουν να μας προστατεύσουν ; Από ποιους στελεχώνονται ; Και σε τελευταία ανάλυση ζητούν να <<Τσακίσουμε>> τον φασισμό . Δεκτό , αλλά ο φασισμός είναι και αυτός ένα κοινωνικό σύστημα και , δεν είναι ένα κτίριο για να το τσακίσεις , εκπροσωπείται από ανθρώπους οι οποίοι καλώς ή κακώς τον πιστεύουν . Τους ανθρώπους αυτούς λοιπόν μας καλούν να τους τσακίσουμε . Αλλά με τι ; Με όπλα ; Με στάσεις ; Με εξεγέρσεις ; Ή με τρίτους γύρους ;

Όλα αυτά γυροφέρνουν στην μνήμη μου τις μαύρες εποχές του εμφυλίου που δυστυχώς ορισμένοι για άγρα ψήφων , ή επαναπατρισμό ψήφων , ή για λόγους που τους έχουν επιβάλει ,επιχειρούν ξαναφέρνουν στην Πατρίδα μου και δυστυχώς το επιτυγχάνουν . Φέρνουν αντιμέτωπους τους Δημοσίους με τους Ιδιωτικούς υπαλλήλους , την μία συντεχνία με την άλλη , το ένα Κόμμα με το άλλο , με αποτέλεσμα όλοι να είμεθα αντίπαλοι  όλων και αυτοί ανενόχλητοι να υλοποιούν τα σχέδια αυτών που θέλουν να εκμηδενλισουν και να αφανίσουν το Έθνος μας .

Όλα αυτά και πολλά άλλα που ήλθαν στις μνήμες μου , με <<,υποχρέωσαν>> να πράξω το ορθόν κατά την κρίσην μου πάντοτε και να ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ από την συζήτηση του ψηφίσματος του Κ.Κ.Ε. , προκειμένου να μην ρίξω λάδι στην φωτιά και να οξύνω τα πνεύματα .

ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ

Είμεθα υποχρεωμένοι όλοι μας να ενθυμούμεθα την Ιστορία μας για μην επιτρέψουμε  ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ τα μαύρα αυτά για την Πατρίδα μας  χρόνια , να  επιστρέψουν ξανά και να τα βιώσουμε για μιαν ακόμη φορά , εμείς και τα παιδιά μας

Οι στιγμές που περνάμε είναι πολύ ΚΡΙΣΙΜΕΣ . Ο Ελληνικός Λαός ζώντας έναν ζόφο οικονομικό , πολιτικό και έχοντας απολέσει κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια  , έχοντας απολέσει τις στοιχειώδες ανάγκες μιας απλής διαβίωσης , έχοντας απωλέσει την Εθνικήν του Κυριαρχία , έχοντας αρχίσει με ραγδαίο ρυθμό να χάνει και την Εθνικήν του Ανεξαρτησία  , ζώντας  <<Οργουολικές>> εποχές και καταστάσεις , που του έχουν επιβάλει οι <<Πολιτικοί μας Ταγοί>> , βρίσκεται μπροστά σε έναν ανελέητο πόλεμο Πολιτικής επικυριαρχίας.  Ανόητοι σχεδιαστές σχεδίων και πλάνων , που σαν μοναδικό σκοπό και στόχο έχουν τον επαναπατρισμό ή την προσέλκυση νέων ψηφοφόρων  και που στελεχώνουν τις <<αυλές>> των διαφόρων πολιτικών αρχηγών και αρχηγίσκων , είναι ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ .

ΟΙ στιγμές που περνάμε σαν Έθνος και σαν Λαός είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ . Ο ρεβανσισμός είναι προ των πυλών .Το σύνθημα <<η εκδίκηση είναι δική σου >> διαχέεται παντού . Καλούν τον  Λαό να πάρει τον νόμο στα χέρια του . Ήδη νομίζω ότι ο ξυλοδαρμός – λιντσάρισμα ,  του κ. Πάνου ΚΑΜΜΕΝΟΥ έδωσε το σύνθημα για το τι μέλει γενέσθαι . Δυστυχώς  όλοι μας έχουμε το ποσοστό της ευθύνης που  αναλογεί σε κάθε ένα εξ ημών . Είναι καιρός πλέον να σκεφθούμε όλοι μας ψύχραιμα και σοβαρά . Εκδικητικές κραυγές , Αναθέματα και  Ρεβανσισμοί πρέπει να μπουν στην άκρη , οι <<Καιροί ου μενετοί>> .

Και κλείνοντας πρός το παρόν , απευθυνόμενος σε υγιείς σκεπτομένους πολίτες θέλω  να αναρωτηθούν και να απαντήσουν στο ερώτημα που αμέσως έρχεται στον νου και το μυαλό όλων μας :

ΠΟΙΟΙ ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΝ ΑΥΤΉ ;

Νομίζω ότι στην  απάντηση δεν χωρεί ιδιαιτέρα σκέψη . Από όλους τους αναλυτές και λοιπούς αρμοδίους ομολογείτο , ότι ο παρών μήνας Σεπτέμβριος θα έκρινε την αντοχή της δικομματικής Κυβερνήσεως . Με ολόκληρη την Ελλάδα να έχει παραλύσει από τις καθολικές απεργίες , με έναν λαό ξεσηκωμένο από τον Έβρο μέχρι την Γαύδο , τα Τουρκοκάναλα , αντί να δίδουν και να αναμεταδίδουν τις ραγδαίες αυτές πολιτικές εξελίξεις , από ημέρες τώρα , ασχολούνται με το λιντσάρισμα που είπε για τον Πάχτα ο κ. Καμμένος  και τώρα με την άγρια αυτήν δολοφονία , χωρίς καν να περιμένουν την Δικαιοσύνη να αποφανθεί  . Μετατόπισαν με αυτόν τον τρόπο ή έτσι τουλάχιστον θέλουν να πιστεύουν την γνώμη μας . Βέβαια το θέμα αυτό θα παίζει και θα μονοπωλεί για πολύν καιρό στα κανάλια του Μνημονίου .

Τελειώνοντας δηλώνω κατηγορηματικά ότι ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ συγχωρώ , αλλά  ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ .

                           Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

                      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  Γ  ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ