Με επιτυχία “η πόλη συνάντησε την ύπαιθρο” με κάλεσμα του Συνεταιρισμού ΠΑΝΔΩΡΑ

IMG_9251 copy

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής η εκδήλωση-συζήτηση που είχε προγραμματιστεί από τον καταναλωτικό συνεταιρισμό ΠΑΝΔΩΡΑ. Στο θεατράκι της πλατείας έγινε η “Συνάντηση της πόλης με την ύπαιθρο” και ομιλητές τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη (συγγραφέας – ειδικός σε ζητήματα ανάπτυξης), Ανδρέα Γιαννουλόπουλο (ειδικό καρδιολόγο – μέλος της ΕΠΑΛ) και Νίκο Κατσαρό (χημικό, πρώην πρόεδρο ΕΦΕΤ και ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος).

Η όλη προσπάθεια έγινε ώστε να βοηθηθούν από τη μια οι παραγωγοί πουλώντας χωρίς μεσάζοντες τα προϊόντα τους, με απότέλεσμα από την άλλη, οι καταναλωτές να αγοράζουν σε χαμηλές τιμές και να ωφελούνται εξίσου. Για το λόγο αυτό παραγωγοί της υπαίθρου πρόσφεραν τα προϊόντα τους σε χαμηλές τιμές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε με επιτυχία κρίνοντας από τον αριθμό των ατόμων ου συγκέντρωσε. Την προσπάθεια στήριξαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Β. Ζορμπάς, ο επικεφαλής της “ΝΙΚΗΣ” κ. Σταθόπουλος,  η αντιδ/ρχος κ. Παπαδοπούλου, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Παύλου, το μέλος ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ κ. Παπασπύρος, ο πρόεδρος του συλλόγου Τσακού κ. Σαββίδης, ο πρόεδρος του συλλόγου Πευκακίων κ. Μπακογιάννης και η πρόεδρος του συλλόγου Σπουδαστών των Εργ. Τέχνης κ. Μπελεχρή.