Κοντά στο Σύλλογο Πευκακίων ο Δήμος για τον καθαρισμό του Αθλητικού Κέντρου Πευκακίων

sullogos peukakion gr

O Εξωραϊστικός Σύλλογος  Πευκακίων « Η Αναγέννηση »,  μαζί με τα συνεργεία καθαρισμού και πρασίνου του Δήμου Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησαν καθαρισμό του Αθλητικού Κέντρου Πευκακίων την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 .

    Η αρχή έγινε και η προσπάθεια θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σε συνεργασία με τον Δήμο, ο αγώνας του Συλλόγου για τον εξωραϊσμό της περιοχής μας θα συνεχιστεί με αμείωτο ενδιαφέρον έως ότου πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα .

   Ο Συλλογός μας εκφράζει τις ευχαριστίες του στα συνεργεία καθαρισμού και πρασίνου του Δήμου Αγίας Παρασκευής για την εθελοντική εργασία τους ,καθώς και προς τον Αντιδήμαρχο κ.Γεώργιο Παναγόπουλο που είχε τον συντονισμό της όλης προσπάθειας.

   Επίσεις θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον Δήμαρχο κ.Β. Ζορμπά και τους κ.κ. Βουτσινά, Παπαδοπούλου,Μουχτούρη και Μαμαλίγκα που με την παρουσία τους στήριξαν την όλη προσπάθεια .

    Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους κατοίκουςτων Πευκακίων που βοήθησαν στον καθαρισμό του αθλητικού κέντρου .

                                    Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                   Ο  Πρόεδρος                                Ο Γραμματέας

            Στέφανος Μπακογιάννης                       Κωνσταντίνος Παπουτσής