Καταγγελία του κ.Τάσου Μπομπόνη για δημοτικό σύμβουλο

 

Μετά την αναίτια και υβριστική επίθεση στο πρόσωπο μου, από τον Δημοτικό σύμβουλο Φώτη Αλεξόπουλο, προτίμησα από το να κοινοποιήσω το θέμα στο facebook, να το θέσω υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να καταδικάσει την συμπεριφορά αυτή και να μπει ένας ηθικός φραγμός σε παρόμοιες συμπεριφορές.
Έστειλα λοιπόν την παρακάτω επιστολή στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννη Βουτσινά, ο οποίος δεν την ανέγνωσε όπως όφειλε, αλλά ανάφερε απλά ότι είναι επιστολή διαμαρτυρίας και είπε να δοθεί στον κ. Αλεξόπουλο.
Αν ήθελα να επικοινωνήσω μαζί του δεν χρειαζόμουν την μεσολάβηση του. Ούτε με ενδιαφέρει η γνώμη του κ. Αλεξόπουλου. Επειδή όμως στην προσβλητική συμπεριφορά Δημοτικού Συμβούλου προς δημότη, ΚΑΝΕΙΣ αιρετός δεν πήρε θέση, ( θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι δεν είχαν λάβει γνώση) ήθελα να διαπιστώσω την δημόσια θέση τους, και την ουσιαστική καταδίκη της λεκτικής βίας και της φασιστικής συμπεριφοράς.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. ΔΕΝ ανάγνωσε την επιστολή μου
κατά παράβαση του κανονισμού λειτουργίας του, όπως αναφέρεται στο άρθρο 14 παρ 3
«Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφαίνεται επί αναφορών, ερωτήσεων και αιτήσεων, αρμοδιότητάς του, που υποβάλλονται σε αυτό από δημότες και κατοίκους ατομικά ή συλλογικά εντός προθεσμίας τριάντα (30) ημερών από την κατάθεσή τους.»
http://www.ypes.gr/UserFiles/f0ff9297-f516-40ff-a70e-eca84e2ec9b9/apofasi17552_08_1.doc  ‎
Κοινοποιώ λοιπόν στους δημότες που παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στην πόλη μας την αποσιωπηθείσα επιστολή μου, για να εξάγουν τα συμπεράσματα τους, σχετικά με τις συμπεριφορές και τα δημοκρατικά ήθη των Δημοτικών Συμβούλων που πιθανόν θα ζητήσουν την ψήφο μας λίαν συντόμως.

 

Aγία Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2013
Προς: Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής (διά του Προέδρου του) Κοινοποίηση: Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά
Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Κύριε Δήμαρχε Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Με την επιστολή-καταγγελία μου αυτή, επιθυμώ να καταγγείλω την αήθη συμπεριφορά του Δημοτικού Συμβούλου κ. Αλεξόπουλου Φώτη.

Την Κυριακή 29/9/2013 στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook και στην Ομάδα AGIA PARASKEVI CITY, στην οποία αναρτώνται απόψεις, ανακοινώσεις και θέματα που αφορούν στην πόλη μας, έθεσα ευγενικά ένα ερώτημα στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αλεξόπουλο Φώτη, σχετικά με την θέση του και τον σχολιασμό του, πάνω σε ένα άρθρο που αφορούσε σε μια ανακοίνωση του Δημ. Συμβούλου κ. Ησαία, σχετικά με την μετακίνηση των ιατρείων του ΙΚΑ από την Αγία Παρασκευή. Άνευ λόγου και αιτίας, εδέχθην φραστική επίθεση από τον κ. Αλεξόπουλο, με υβριστικούς, και ιδιαίτερα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, τους οποίους παραθέτω στην συνημμένη φωτογραφία.

Επειδή η συμπεριφορά του εν λόγω Δημοτικού Συμβούλου, που έλαβε χώρα με αυτή την ιδιότητά του, υποβαθμίζει και προσβάλλει όχι μόνο εμένα ως δημότη αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο του οποίου αποτελεί μέλος, παρακαλώ να αναγνωσθεί η επιστολή-καταγγελία μου αυτή στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα είναι αυτό εφικτό. Ευελπιστώ ότι κι εσείς, σαν Σώμα, θα καταδικάσετε την συμπεριφορά του εν λόγω Δημοτικού Συμβούλου, η οποία ευτελίζει την ιδιότητά του. Σας επισυνάπτω και την στιχομυθία που προανέφερα, για να αντιληφθείτε τον λόγο της παρούσης επιστολής μου.
Με τιμή Μπομπόνης Τάσος Δημ. Ράλλη 4 Τηλ. Επικοινωνίας: ΧΧΧΧΧΧΧ e-mail:ΧΧΧΧΧΧΧ

.
ΔΙΑΛΟΓΟΣ
ΜΠΟΜΠΟΝΗΣ ΤΑΣΟΣ Αγαπητέ Φώτη, κανεις λαικ, αλλα οταν στην ανακοίνωση σου, έγραψα οτι αντί συγκεντρώσεως θα ήταν προτιμότερο να μεταβείτε στον υπουργό δεν συμφωνησες. Δεν καταλαβαίνω . Τι πιστεύεις οτι είναι καλύτερο;
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ To Aδειασμα Ησαια κατα Ζορμπα….
ΜΠΟΜΠΟΝΗΣ ΤΑΣΟΣ Αυτο όμως δεν συνάδει με το σχόλιο σου οτι επιτέλους ενώθηκαν όλες οι δημοτικές παρατάξεις για το καλο της πόλης, οταν επιχαιρεις για την διάσπαση των απόψεων.
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ Τι δουλεια εχει το ενα με το Αλλο? Ψυχακιας εισαι? Ολο με μενα θα ασχολησε …Αντε μην σου πω καμια Κουβεντα Πρωι Πρωι Ηλιθιε Κυττα εκει περα την στραβομαρα σου …Πρωι Πρωι
ΜΠΟΜΠΟΝΗΣ ΤΑΣΟΣ Λυπάμαι για το επίπεδο αιρετού που διεκδικεί την ψήφο δημοτών. Ξέρω οτι ο πανικός και η ενδοια επιχειρημάτων δημιουργούν σύγχυση. Ελπίζω να σε καταδικάσουν και η σελίδα που σου δίνει Βήμα, και οι συνάδελφοι σου.

Και το link είναι το
https://www.facebook.com/groups/248423597253/10151886812787254/?notif_t=group_comment_reply
Η απορία μένει, Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει; Ή τελικά μιλάμε ακόμα μία συντεχνία;

Μπομπόνης Τάσος