“ThanksGiving Basketball All Star Game” με επίτιμο καλεσμένο τον Δήμαρχο κ. Ζορμπά

IMG_1244 copy

Η “ALL STAR TEAM” με προπονητή τον Ντειβιντ Στεργάκο αντιμετώπισε την ομάδα ανδρών του DEREE  σε αγώνα μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013 στο γήπεδο του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδας. Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια του εορτασμού των Ευχαριστιών και διοργανώθηκε από το Αθλητικό Τμήμα με τη συνεργασία των φοιτητών του Κολλεγίου.

Με χαιρετισμό του προέδρου του Αμερικάνικου Κολλεγίου κ. David Horner  άρχισε η εκδήλωση που σκοπό είχε την ενίσχυση του Κοινωνικού Μαγειρείου της Αγίας Παρασκευής.

IMG_1077 copy

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς ως επίτιμος καλεσμένος απήυθυνε χαιρετισμό προς τον πρόεδρο του Κολλεγίου και τους παρευρισκόμενους γονείς και φίλους που γέμισαν το γήπεδο για να απολαύσουν έναν ιδιαίτερο αγώνα και ευχαρίστησε για την συμπαράσταση προς την κοινωνική προσπάθεια του Δήμου.

IMG_1134 copyΗ “ALL STAR TEAM” επανδρωμένη από καταξιωμένους και φημισμένους αθλητές, βετεράνους, πρώην παίκτες της Εθνικής Ελλάδος όπως οι: Νάσος Γαλακτερός, Άγγελος Κορωνιός, Νίκος Λινάρδος, Τάκης Κορωναίος, Χρήστος Τζέκος, Κίμων Κοκορόγιαννης, Χρήστος Χριστοδούλου, Νίκος Μπουντούρης, Μέμος Ιωάννου, είχε το προβάδισμα στο πρώτο 10λεπτο με 9 – 21 πόντους, έφτασε στο ημίχρονο (20λεπτο) να προηγείται με 40 – 41 και πήρε τη νίκη επί των γηπεδούχων ανδρών του DEREE με 69 – 71.

Όμως παρακολουθώντας το σκορ και η ομάδα του DEREE αποτελεί ένα καλοδουλεμένο σύνολο από αξιόμαχους αθλητές που ακολουθούσε πόντο-πόντο τους βετεράνους, κάποια στιγμή προπορεύθηκε, αλλά τελικά …. κέρδισε η εμπειρία! Και οι δύο ομάδες παρουσίασαν  έναν εξαιρετικό αγώνα.

Μετά τον αγώνα ακολούθησε δεξίωση με καλεσμένους τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής και τα σύνολα των ομάδων. Με μια πρώτη εκτίμηση, συγκεντρώθηκε ένα πολύ σημαντικό ποσό με το οποίο οι φοιτητές του Κολλεγίου θα αγοράσουν τρόφιμα και θα τα προσφέρουν στο Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου.