Απαλλοτρίωση με απειλές … (video)

OT 118 sunantisi

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής σύσκεψη-ενημέρωση  για το Ο.Τ. 118 εν όψη του μεθαυριανού δικαστηρίου. Σε αυτή συμμετείχαν ο Δήμαρχος,  αρχηγοί των παρατάξεων, εκπρόσωποι του Συλλόγου Τσακού και εκπρόσωποι της Νομικής Υπηρεσίας..

Η συνάντηση είχε ήδη ανακοινωθεί από την Τετάρτη στη συνεδρίαση του ΔΣ από τον ίδιο το Δήμαρχο και φυσικά ήταν ελεύθερος όποιος πολίτης ενδιαφέρεται να παραβρεθεί και να την παρακολουθήσει.

Η ιστοσελίδα μας όπως πάντα ήταν παρούσα για να καταγράψει και να ενημερώσει τους συνδημότες μας. Όμως αυτό δεν άρεσε και υπήρξε εντονότατη αντίδραση από τον κ. Κρητικίδη ζητώντας να αποχωρήσει η ιστοσελίδα μας, στο οποίο συμφώνησε και η κ. Κουτσουρά. Ειλικρινά δεν καταλάβαμε το λόγο της τόσο έντονης αντίδρασης. Το Ο.Τ. 118 είναι ένα ζήτημα που αφορά τους κατοίκους του Τσακού και οφείλουν να γνωρίζουν τα πάντα. Μια τέτοια αντίδραση θα μπορούσε να ερμηνευτεί μόνο αν, υποθετικά μιλώντας, υπήρχε κάτι που δεν έπρεπε να ακουστεί. Η συγκεκριμένη συνάντηση αφορούσε ενημέρωση για την προσπάθεια διεκδίκησης ενός ελεύθερου χώρου.

Σύμφωνα με το νόμο φυσικά, δεν μπόρεσαν να μας απαγορέψουν την καταγραφή  και πολύ σύντομα θα σας παρουσιάσουμε το video από τη σύσκεψη για να αντιληφθείτε πως γίνεται ο δημόσιος διάλογος από ανθρώπους που “ενδιαφέρονται” για το καλό των κατοίκων.

Εντύπωση μας έκανε επίσης ότι δεν παραβρέθηκε ουδείς από τα άλλα τοπικά ΜΜΕ, ιδίως αυτά που “αγωνιούν” και “σκίζονται” για το καλό και για το δίκαιο!!! Άραγε δεν τους ενδιαφέρει αρκετά ένας ελεύθερος χώρος που κινδυνεύει να χαθεί; Μάλλον αγωνίζονται και διεκδικούν μόνο μέσω  ενός πληκτρολογίου!!!

Ο νόμος είναι σαφής. Όπου και όποτε υπάρχει δημόσια συζήτηση, για δημόσιο χώρο που αφορά το Δήμο και τους πολίτες, τα ενημερωτικά μέσα είναι ελεύθερα να καταγράφουν προς ενημέρωση των δημοτών. Η ιστοσελίδα AgiaParaskevi-images θα είναι πάντα παρούσα σαν καλός στρατιώτης που κάνει το χρέος του (όσοι υπηρέτησαν το  αντιλαμβάνονται, οι υπόλοιποι ας το φανταστούν).

Προς ενημέρωση, ουδείς άλλος από τους συμμετέχοντες είχε αντίρρηση για την παρουσία μας εκεί.

Ο Δήμος θα συνεχίσει την προσπάθεια διεκδίκησης του Ο.Τ. 118, όμως μετά τα όποια στραβά έχουν συμβεί στην πορεία του χρόνου, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.

.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook