Ασφαλτοστρώνεται το πρώτο τμήμα της Αγίου Ιωάννου, η ανάπλαση οδεύει για την ολοκλήρωση

asfaltostrosi ag. ioannou22-2-14

Όπως είχε ανακοινωθεί από το Δήμο Αγίας Παρασκευής ξεκίνησε σήμερα η ασφαλτόστρωση τμήματος της κεντρικής οδού Αγίου Ιωάννου, σηματοδοτώντας έτσι την πορεία προς το τελικό στάδιο ανάπλασης.

Τρανή απόδειξη ότι όταν υπάρχει θέληση τα λόγια γίνονται έργα.

Μετά από πολύχρονη ταλαιπωρία, ο κεντρικός δρόμος της Αγίας Παρασκευής θα αποκτήσει τη μορφή που του αξίζει. Οι εργασίες προχωρούν και μετά την ασφαλτόστρωση στο συγκεκριμένο τμήμα σύντομα θα φυτευτούν δέντρα και θα είναι έτοιμο να παραδοθεί όπως αρμόζει. Ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς ήταν το πρωί παρών και συνομιλούσε με τους καταστηματάρχες και διερχόμενους πολίτες. Δέχτηκε πολλά συγχαρητήρια από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, οι οποίοι είναι αυτοί που υπέστησαν όλη την ταλαιπωρία ενός τόσο μεγάλου έργου. Η πλειοψηφία τους φαίνεται να κατανοεί την αναγκαιότητα  της αποπεράτωσης του έργου και να αντιλαμβάνεται ότι δεν επιτρεπόταν να μείνει μισοτελειωμένος ο κεντρικός δρόμος της πόλης. Χαίρονται που βλέπουν την τωρινή διοίκηση να προχωρά τις εργασίες ώστε να ελευθερώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα  την πρόσβαση του κόσμου στα μαγαζιά της Αγίου Ιωάννου και παράλληλα να έχουν έναν δρόμο που  θα στολίζει την πόλη.

Υπήρξαν βέβαια και οι αντιδράσεις των “γνωστών υπόπτων” που ειλικρινά πιστεύουμε ότι προκαλούν έκπληξη σε κάθε νοήμονα άνθρωπο. Διερωτόμαστε τι ακριβώς επιδιώκουν; Σκοπίμως, προσπαθούν να καθυστερήσουν την αποπεράτωση του έργου βάζοντας συχνά τρικλοποδιές και προσπαθώντας να σπείρουν ζιζάνια εφευρίσκοντας συνεχώς δικαιολογίες και λεπτομέρειες. Αυτούς ας τους κρίνουν οι Αγιοπαρασκευιώτες.

Δυστυχώς όμως για αυτούς, με φαντασιώσεις δεν σταματάει το έργο και μάλιστα όταν υπάρχει ένας Ζορμπάς που τολμά και κάνει τα λόγια πράξη. Ήδη από το πρωί εμφανίστηκε το μηχάνημα που πραγματοποίησε το ξύσιμο του οδοστρώματος στο τμήμα από την οδό Ε. Γιαβάση (πλατεία) έως την οδό Σχολείου. Τη στιγμή που γράφουμε αυτό το άρθρο έχει ήδη τελειώσει αυτή η διαδικασία και το οδόστρωμα είναι έτοιμο να δεχθεί την άσφαλτο που θα στρωθεί αύριο το πρωί.

Τις εργασίες παρακολουθούσαν από κοντά ο εντεταλμένος σύμβουλος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Τσιαμπάς, ο οποίος έχει πάρει, θα λέγαμε, όλο το έργο στην πλάτη του  και ο αντιδ/ρχος κ. Κωβαίος. Παρακολουθούσαν την εξέλιξη και συνομιλούσαν τόσο με τους καταστηματάρχες, όσο και με διερχόμενους πολίτες.

Σύντομα καιρού επιτρέποντος η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και στο υπόλοιπο τμήμα της οδού.

IMG_3061 copy

IMG_3073 copy

IMG_3075 copy

IMG_3086 copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook