“Αγία Παρασκευή η πόλη μας”: Χαλκεία ψευδών «ειδήσεων»

apipolimas

Πρόσφατα η τοπική ιστοσελίδα «AgiaParaskeviGuide», αναδημοσίευσε  ένα ύποπτο δημοσίευμα με τίτλο «Διόδια στο Σταυρό;», το οποίο καμιά σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα. Σύμφωνα με το  δημοσίευμα, πρόκειται να κατασκευασθεί σταθμός Διοδίων στον Σταυρό. Πληροφορούμε υπεύθυνα τους δημότες, ότι η μόνη κατασκευή που γίνεται στον Σταυρό, είναι αυτή της πεζογέφυρας Γελαδάκη, ένα αίτημα των κατοίκων από 20ετίας, που η σημερινή Δημοτική Αρχή ικανοποίησε. Να σημειωθεί ότι η παραπάνω ιστοσελίδα γνωρίζει, από έτους και πλέον, ότι θα κατασκευασθεί η συγκεκριμένη πεζογέφυρα.

Επί πλέον, με άλλο δημοσίευμά της η ιστοσελίδα αυτή, «πληροφορεί» τους Δημότες  ότι η Ειδική Σύμβουλος για θέματα επικοινωνίας, τύπου και δημοσίων σχέσεων έλαβε 30.600 ευρώ αμοιβή, για 8 μήνες το έτος 2011. Η «πληροφορία» αυτή είναι συκοφαντική και δυσφημιστική. Διότι η αμοιβή της εν λόγω  Συμβούλου για το χρονικό διάστημα του 2011 ανήλθε στις 12.000 ευρώ περίπου.

Γνωρίζοντας τις επιδιώξεις του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας «AgiaParaskeviGuide», δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι χρησιμοποιεί κάθε τρόπο, συνήθως κατασκευασμένα ψεύδη και συκοφαντίες, για να πλήξει τη Διοίκηση του Δήμου. Ίσως ο κύριος αυτός  ή κάποιοι κειμενογράφοι του «AgiaParaskeviGuide», να εκλαμβάνουν την υπομονή μας ως αδυναμία. Απατώνται οικτρά όμως, γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της, γεγονός που σύντομα θα διαπιστώσουν.

Καλούμε τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας να ζητήσει συγγνώμη, πρώτα από τους δημότες της πόλης μας γιατί τους δημιούργησε αναίτια ανησυχία με τις ανακριβείς  αναδημοσιεύσεις του και δεύτερον από την Δημοτική αρχή και τους συνεργάτες της,  γιατί τους συκοφάντησε και τους δυσφήμισε.

Περιμένουμε και από τους επικεφαλής των άλλων Παρατάξεων, να καταδικάσουν τις αισχρές  πρακτικές τις κατ΄ ευφημισμόν ενημερωτικής αυτής ιστοσελίδας, εκτός αν συμφωνούν με αυτές.

Το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης «Αγία Παρασκευή, η πόλη μας»

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook