Βιογραφικό του Σωτήρη Παπαμιχαήλ (Νίκη των Πολιτών)

papamihail-niki

Ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ είναι Δικηγόρος.Η σύζυγος του, Λένα Βακαλοπούλου, επίσης δικηγόρος, είναι Πρόεδρος των Αιτωλοακαρνάνων Αγ. Παρασκευής. Έχουν δύο παιδιά, την Ελεάνα, φοιτήτρια Ε.Κ.Π.Α. και τη Νατάσα, μαθήτρια Λυκείου.

Υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος επί Σταύρου Κώτση (1998). Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος από το 2002εως το 2010. Διαφώνησε με τον τότε Δήμαρχο Β. Γιαννακόπουλο σε θέματα όπως, το Κτήμα – Δωρεά Σιστοβάρη, οι υπερβάσεις του προϋπολογισμού της ανάπλασης της Αγίου Ιωάννου, τα νυκτερινά κέντρα διασκέδασης, οι απευθείας αναθέσεις, οι υπερτιμολογήσεις έργων, η έλλειψη διαφάνειας, αξιοκρατίας, λογοδοσίας και χρηστής διοίκησης.

Στις εκλογές του 2010 υπήρξε υποψήφιος με το συνδυασμό «ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» (Γ. Σταθόπουλος). Κατετάγη τέταρτος σε σταυρούς προτίμησης και τοποθετήθηκε μέλος του δ.σ. του  Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. (2011-2012)

Εχει διατελέσει

·         Πρόεδρος της Δημοτικής Πολιτιστικής Επιχείρησης Αγίας Παρασκευής (ΔΗ.Π.Ε.Α.Π.)

·         Μέλος της Διοίκησης του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.)

·         Μέλος της Γ.Σ. της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Αττικής (ΤΕΔΚΝΑ)

  • Μέλος της Διοίκησης του Συλλόγου Επιστημόνων Αγίας Παρασκευής
  • Μέλος και νομικός εκπρόσωπος του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης»
  • Μέλος του Συλλόγου Κρητών και Φίλων Κρήτης Αγίας Παρασκευής

Επίσης

·         Μέλος της Επιτροπής Ανταγωνισμού του νυν Υπουργείου Ανταγωνιστικότητας και του Δ.Σ. του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας (Ο.ΜΕ.Δ.), ως εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.)

·         Μέλος του Δ.Σ. της Ε.ΥΔ.Α.Π.

 

Ως φοιτητής ήταν μέλος της Συγκλήτου του Παν/μιου Αθηνών και του Κεντρικού Συμβουλίου της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Ελλάδας (Ε.Φ.Ε.Ε.), ως εκπρόσωπος των φοιτητών της Νομικής Αθηνών.

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook