O e-ΓΕΙΟΚΡΑΤΗΣ είναι παντού!

Ο όμιλος Επιχειρηματικότητας Junior Achievement υλοποίησε και φέτος το πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας με θέμα «Ίδρυση και Λειτουργία Εικονικής Επιχείρησης». Αντικείμενο της εικονικής επιχείρησης της ομάδας των μαθητών ήταν η κατασκευή λογισμικού, ενσωματωμένου σε κάρτα USB, για την τήρηση Ηλεκτρονικού Ιατρικού Φακέλου με την επωνυμία «e-ΓΕΙΟΚΡΑΤΗΣ».

Στις 21 Φεβρουαρίου 2014, η Επιχείρηση “ΥΓΕΙΟΚΡΑΤΗΣ” πήρε μέρος στην Έκθεση Fair Trade Εικονικών Μαθητικών Επιχειρήσεων και απέσπασε το 1ο Βραβείο, ως η επιχείρηση με το πλέον «Καινοτόμο Προϊόν», μεταξύ 61 μαθητικών επιχειρήσεων, δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων καθώς και Επαγγελματικών Λυκείων, από ολόκληρη την Ελλάδα.

Περισσότερα για την επιχείρηση και τη βράβευση στο http://www.pierce.gr/news/junior-Achievement_2014_Award

e-geiokratis_3

Στις 28 Μαΐου, οι μαθητές του Ομίλου, συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο καθηγητή κ. Γ. Χ. Τζήρο και τον Υποδιευθυντή του Λυκείου κ. Ι. Κλαδά επισκέφθηκαν τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη και του παρουσίασαν την επιχείρηση και το προϊόν, αποσπώντας πολύ κολακευτικά σχόλια και συγχαρητήρια.

Αντίστοιχα κολακευτικά σχόλια δημοσιεύτηκαν σε όλο τον τύπο και τα ηλεκτρονικά μέσα και η βραβευμένη επιχείρηση των μαθητών του PIERCE γνώρισε δημοσιότητα και έδωσε χαρά και ώθηση στην πρωτοπόρο ομάδα για νέα σχέδια στο χώρο της επιχειρηματικής καινοτομίας.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook