ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πέφτουν τα πρώτα μπετά στη γέφυρα Γελαδάκη – Διακοπή της κυκλοφορίας στο Σταυρό

IMG_0113 copy

Κλειστό παραμένει απόψε (15/7/14) το υπόγειο τμήμα του ανισόπεδου κόμβου στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής, λόγω έργων στην υπό κατασκευή πεζογέφυρα Γελαδάκη. Και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας έχει απαγορευτεί η κίνηση των οχημάτων από την αστυνομία.

IMG_0107 copy

Όπως θα παρακολουθήσετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του AgiaParaskevi-images, γίνεται ρίψη μπετό και επικρατεί εργασιακός αναβρασμός.

Παρών στην όλη διαδικασία είναι ο εντεταλμένος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κώστας Τσιαμπάς, υπεύθυνος για όλα τα μεγάλα έργα που τελέστηκαν ή εξακολουθούν να εκτελούνται στην Αγία Παρασκευή. Ο κ. Τσιαμπάς είναι από τους πλέον εργατικούς δημοτικούς συμβούλους που πέρασαν από τον Δήμο και αυτό αναγνωρίστηκε από τους δημότες με την επανεκλογή του στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014. Παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και το βάρος που επωμίστηκε κατάφερε να παρουσιάσει αποτελέσματα και έργα που άλλαξαν τη μορφή της πόλης.

IMG_0087 copy

Η πεζογέφυρα Γελαδάκη είναι έργο που διεκδικούσαν οι κάτοικοι της περιοχής για μία 20ετία περίπου και ξεκίνησε να κατασκευάζεται επί Δημαρχίας Β. Ζορμπά.

IMG_0124 copy

Η πεζογέφυρα είναι προυπολογισμού 738.000 Ευρώ και χρηματοδοτείται από προγράμματα του ΕΣΠΑ.

IMG_0099 copy

IMG_0112 copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter