Γιορτάζει η πολιούχος και το γλέντι στήθηκε στην πλατεία “Μελίνα Μερκούρη”

plateia M.Mercuri 25-7-14

Πέραν του Πανηγυρικού Εσπερινού και της Λιτάνευσης της Ιερής Εικόνας της Αγίας Παρασκευής το βράδυ της 25ης Ιουλίου 2014, ακολούθησε εκδήλωση-συναυλία για τη γιορτή τη πολιούχου της πόλης μας, με τον καταξιωμένο Γιώργο Υδραίο στην πλατεία “Μελίνα Μερκούρη” του Κοντοπεύκου, που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής. Η πλατεία γέμισε με συνδημότες μας που γιόρτασαν με τραγούδια, χορό και κεράσματα.

Ydraios 25-7-14

Τα τραπέζια γέμισαν με Αγιοπαρασκευιώτες κάθε ηλικίας και τα όργανα άρχισαν. Τραγούδια ξεσήκωσαν τον κόσμο και οι χοροί έδιναν και έπαιρναν.

Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς, λιτός, μη θέλοντας να αποσπάσει από το γλέντι,  ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, να διασκεδάσουν και να έχουν ένα καλό καλοκαίρι.

Zorbas 25-7-14

Σε λίγο έφτασε κι ο νεοεκλεγής Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος. Αυτός ευχήθηκε επίσης στους δημότες Χρόνια Πολλά και διαβεβαίωσε ότι η παράταξη το πιο μεγάλο διάστημα του Αυγούστου δεν θα λείψει, παρότι μήνας διακοπών, για την προστασία του βουνού και την προστασία του πολίτη.

Stathopoulos 25-7-14

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter