Εφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του 6ο Δημοτικού σχολείου

grafeio2

Αγία Παρασκευή 22/07/2014

Αγαπητοί Φίλοι, Γονείς & Κηδεμόνες

Μιά ρήση του λαού μας λέει ( όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν ) και βεβαίως ένα λαϊκό τραγούδι του Σκορδίλη λέει ( ότι αρχίζει ωραίο τελείωνει με πόνο ), έτσι λοιπόν και για μένα έπειτα από μιά δεκαετία έφτασε η ώρα του αποχωρισμού. Μιά ώρα δύσκολή διότι σ’ όλα αυτά τα χρόνια μέσα στο γονεϊκό κίνημα συνεργάστηκα με πολλούς φίλους, γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους είχα πολλές ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες στιγμές αλλά πρωτίστως έβαζα το συμφέρον και το καλό των παιδιών και δευτερευόντως οτιδήποτε άλλο. Όλα αυτά τα χρόνια από διάφορες θέσεις στο Σύλλογο του σχολείου μας η συνεργασία μου τόσο με το διδακτικό προσωπικό όσο και με τους γονείς & κηδεμόνες των παιδιών που φοιτούσαν σ’ αυτό ήταν άψογη μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας και των όρων που προβλέπει το καταστατικό μας και βεβαίως πάντα προς όφελος των παιδιών και εν γένει της σχολικής κοινότητας. Τα τελευταία όμως πέντε χρόνια έχουν σημαδέψει την όλη δραστηριότητά μου με τους συλλόγους, ίσως δε να είναι και τα καλύτερα και από πλευράς εμπειριών.
Συνεργάστηκα με αξιόλογους εκπαιδευτικούς και βεβαίως μ’ ένα καταπ-ληκτικό Διευθυντή από την πρώτη κιόλας χρονιά που μπήκα στον Σύλλογο τον Κο Πότση δίπλα στον οποίο έμαθα πολλά, βεβαίως δεν θα μπορούσα να παραλείψω την γνωριμία μου και με τον πρώτο Διευθυντή του Σχολείου μας τον Κο Νικολάου, ένα εξαίρετο άνθρωπο ο οποίος μάλιστα τα δύο τελευταία δύσκολα χρόνια για το σχολείο μας ήταν δίπλα μας με τις συμβουλές του και την πείρα του. Όλα αυτά όμως δεν θα μπορούσα να τα κάνω εάν δεν συνεργαζόμουνα και με αξιόλογους γονείς και ιδιαίτερα καλούς φίλους οι οποίοι απαρτίζαν το Διοικητικό Συμβούλιο τακτικούς και αναπληρωματικούς θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την βοήθειά τους και την εμπιστοσύνη τους.
Αρκετά όμως πιστεύω ότι σας κούρασα, τελειώνοντας θέλω να σας ευχαριστήσω όλους σας για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα -2- χρόνια, επίσης να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας και την τιμή που μου κάνατε με το να σας εκπροσωπώ όλα αυτά τα χρόνια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας και να ευχηθώ σε όλους σας καλή δύναμη και κουράγιο από δώ και πέρα διότι οι καιροί είναι δύσκολοι και πολλά νέα πράγματα μας περιμένουν.
Σαν τελευταία παράκληση και προτροπή θέλω να απευθύνω σε όλους και όλες να πλαισιώσετε με περισσότερο ζήλο και θέρμη τον Σύλλογο, να είστε κοντά και να μετέχετε ενεργά σε όλες τις δραστηριότητές του. Τον Σύλλογο δεν τον αποτελούν τα επτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα αναπληρωματικά, ο Σύλλογος είστε όλοι εσείς οι Γονείς και Κηδεμόνες των παιδιών που φοιτούν στο σχολείο αυτό και εσείς με τις αποφάσεις σας δεσμεύετε το Διοικητικό Συμβούλιο σ’ όλες τις πράξεις και ενέργειές του. ‘Ολοι λοιπόν κοντά στο Σύλλογο με την ενεργό συμμετοχή και συμπαράσταση και προς το Δ.Σ του Συλλόγου και προς την Νέα Διεύθυνση του Σχολείου αλλά και το αξιόλογο διδακτικό προσωπικό.
Έφτασε λοιπόν το τέλος μιας ωραίας πορείας με πολλές εμπειρίες και πολλά συναισθήματα, πρίν από δέκα ημέρες υπέβαλλα την παραίτησή μου από την θέση του Προέδρου καθώς και την αυτοδίκαιη αποχώρησή μου από τον Σύλλογο λόγω της αποφοίτησης του υιού μου από το Δημο-τικό.
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους και σας εύχομαι Καλό Καλοκαίρι – Καλή Δύναμη – Καλό Κουράγιο.

Με εκτίμηση

Γεώργιος Α. Νεκταρίδης
Τέως Πρόεδρος Δ.Σ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.