Ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς παρέλαβε νέα αίθουσα στο 1ο Δημοτικό Αγ. Παρασκευής

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ.ΖΟΡΜΠΑΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΗΝ  ΝΕΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΟ 1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

1ο δημ. αιθουσα. 

Στις 6.30 το πρωί της  Παρασκευής 29 Αυγούστου 2014, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες παράδοσης της νέας, υπερσύγχρονων τεχνικών προδιαγραφών αίθουσας διδασκαλίας για τους μαθητές του Τμήματος Ένταξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής, η κατασκευή της οποίας χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από την Πρωτοβάθμια  Σχολική Επιτροπή.

1ο δημ. αιθουσαα

Η εξασφάλιση νέας αίθουσας διδασκαλίας αποτελούσε πάγιο και χρόνιο αίτημα τόσο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων όσο και του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού του Σχολείου το οποίο και φρόντισε να ικανοποιήσει η παρούσα Δημοτική Αρχή.

Παρόντες από νωρίς το πρωί και καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών ήταν ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς και η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής κα. Πύρρου.

IMG_1276 copy

Ο Δήμαρχος επέβλεψε το σύνολο της διαδικασίας και παρέλαβε επισήμως την αίθουσα. Με την ολοκλήρωση της παράδοσης έκανε την ακόλουθη δήλωση : «Δεν «πάμε διακοπές» όπως διαδίδουν ορισμένοι, δεν επαναπαυόμαστε και δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια. Εργαζόμαστε με ζήλο μέχρι και την τελευταία στιγμή προς όφελος των πολιτών».

IMG_1283 copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.