Με μια “Υπόσχεση” ξεκίνησε το 7ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στο Δήμο Αγ. Παρασκευής

IMG_1853 copy

Το θεατράκι του πολιτιστικού πάρκου “Σταύρος Κώτσης” υποδέχθηκε απόψε την εναρκτήρια παράσταση του 7ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής.

Στόχος του Διαδημοτικού Φεστιβάλ ήταν και είναι η παρουσίαση καλού και ποιοτικού θεάτρου, σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Έδωσε έτσι, από το 2008 που ξεκίνησε, την ευκαιρία σε 13 δημοτικά θεατρικά εργαστήρια και ομάδες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

Πρώτη θεατρική βραδιά για την Αγία Παρασκευή με το Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου να παρουσιάζει το έργο “Η Υπόσχεση” της Άννας Μαυρολέων. Η θεατρική ομάδα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, πρόσφερε ένα ποιοτικό θέαμα σε όσους παραβρέθηκαν στο θέατρο του πολιτιστικού πάρκου για να το παρακολουθήσουν και επιβραβεύτηκε με θερμό χειροκρότημα.

IMG_1808 copy

Την παρουσίαση του έργου έκανε ο υπεύθυνος και σκηνοθέτης της θεατρικής ομάδας της Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννης Δεγαΐτης, κηρύσσοντας έτσι και την έναρξη του φεστιβάλ στην πόλη μας. Χαιρετισμό απεύθυνε και ο δημοτικός σύμβουλος και επερχόμενος πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ, ο οποίος μετέφερε μήνυμα του Δημάρχου κ. Σταθόπουλου που βρίσκεται εκτός Ελλάδος. Ο κ. Παπαμιχαήλ υποσχέθηκε να κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για ανάπτυξη του θεατρικού αυτού θεσμού.

IMG_1809 copy

Σημείωση: Σε συνομιλία που είχαμε με τον κ. Δεγαΐτη μας πληροφόρησε ότι οι παραστάσεις θα ξεκινούν στις 9μμ και όχι στις 8:30μμ όπως αναφέρει το πρόγραμμα.

IMG_1833 copy

IMG_1791 copy

IMG_1843 copy

IMG_1832 copy

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.grΉ μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter
Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.