Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ διασκέδασε τους νέους στην πλατεία του Αη Γιάννη

IMG_2332 copy

Η “ΜΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ” με φιλική συμμετοχή της Γιώτας Νέγκα, έδωσαν απόψε συναυλία στην πάνω πλατεία της Αγίας Παρασκευής, την πλατεία του Αη-Γιάννη.

Η συναυλία διοργανώθηκε για τους νέους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας στο πλαίσιο μιας οργανωμένης παρέμβασης πρόληψης των εξαρτήσεων.

IMG_2323 copy

Συνδιοργανωτές ήταν ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, το Κέντρο Πρόληψης “Αργώ” και το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.

Παρά την ψιλή βροχή που έπεφτε τα παιδιά της “ΜΠΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ” και η Γιώτα Νέγκα, με χαμόγελο και κέφι διασκέδασαν τους παρεβρισκόμενους με ελληνική και ξένη μουσική. Αρκετοί συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας, παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν την εκδήλωση. Εκεί ήταν ο Δήμαρχος και αρκετοί δημοτικοί παράγοντες της Αγίας Παρασκευής.

IMG_2316 copy

Μπορείς αλλά όχι μόνος, γιατί υπάρχει το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, υπάρχει το “Αργώ”, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν. Μη διστάζεις να ζητήσεις βοήθεια.

Πληροφορίες:  http://www.kethea-strofi.gr/

IMG_2325 copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.