Αιχμές του κ. Παπασπύρου για τον Σύλλογο Αιτωλοακαρνάνων

Papaspiros Sp.2Αναδημοσιεύουμε σχόλιο  του κ. Σπύρου Παπασπύρου σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης, που αφήνει αιχμές για το Σύλλογο Αιτωλοακαρνάνων Αγίας Παρασκευής.

***

 

Ο Σύλλoγος Κοντοπεύκου, όπως και όλοι οι άλλοι Σύλλογοι που σέβονται τα μέλη τους (αλλά και τον Νόμο), διενεργούν εκλογές όπως και όποτε προβλέπει το καταστατικό τους. Όλοι πλην ενός, του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων. Αρχές Μαρτίου 2013, κατά την κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου ( η προηγούμενη ήταν το 2011 και η επόμενη δεν έγινε ποτέ), η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λένα Βακαλοπούλου, υπεσχέθη να γίνουν οι εκλογές εντός του επομένου τριμήνου.
Κανονικά, αν δεν κάνω λάθος, έπρεπε να έχουν γίνει εντός του 2011 ή του 2012. Εκλογές όμως δεν έγιναν, έως και σήμερα. Ή τουλάχιστον δεν έχει ενημερωθεί κανείς μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο, ουσία και τύποις, δεν υφίσταται.
Ο Σύλλογος, που θα μπορούσε να είναι από τους μεγαλύτερους και πιό ενεργούς (αφού οι έχοντες καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία είναι πάρα πολλοί στην πόλη), έχει καταδικασθεί στην αδράνεια. Αντιπαρέρχομαι το γεγονός ότι ουδέποτε έγινε απολογισμός έργου ή οικονομικός. Θα μπορούσε να μας ενημερώσει κάποιος από το Διοικητικό Συμβούλιο για τις προθέσεις τους ή θα πρέπει να το ψάξουμε διαφορετικά;

Σπύρος Παπασπύρος

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.