“Κεφάλι” για το «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση» στις πρώτες Περιφέρειες

kinhma-anatrophs-620x320“Επίδειξη δύναμης” για το «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση», το οποίο κέρδισε στην “κούρσα” για τις επερχόμενες Εκλογές στην ΚΕΔΕ, στις δύο πρώτες Περιφέρειες, αυτών της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και Θεσσαλίας, τις περισσότερες θέσεις στα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων, αλλά και τους περισσότερους εκλέκτορες.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη Περιφέρεια, σε 115 εκλέκτορες οι υποψήφιοι του «Κινήματος» έλαβαν 100 ψήφους, κερδίζοντας τις 20 από τις 21 έδρες για το Δ.Σ. της ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) και εξέλεξαν 10 συνέδρους για την ΚΕΔΕ.

Σημειώνεται, ότι στη συγκεκριμένη Περιφέρεια το «Κίνημα» συγκέντρωσε την εμπιστοσύνη Δημάρχων από όλους τους χώρους, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του και πάνω απ’ όλα τον καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα του.

Στη δεύτερη Περιφέρεια, το «Κίνημα» κέρδισε 12 στις 21 έδρες για το Δ.Σ. της ΠΕΔ και 6 από τους 12 συνέδρους για την ΚΕΔΕ.

Υπενθυμίζεται, ότι στην Περιφέρεια Θεσσαλίας απέναντι από το ψηφοδέλτιο του «Κινήματος» κατέβηκε ψηφοδέλτιο από τη συνεργασία Δημάρχων με αναφορά στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

http://www.epoli.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.