Νέα πεζογέφυρα στην Αγία Παρασκευή (θα ενώνει τις οδούς Ευαγγελιστρίας & Χίου)

newbridge

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται η μελέτη κατασκευής πεζογέφυρας στη Λεωφ. Μεσογείων που θα συνδέει την οδό Ευαγγελιστρίας με την Πλατεία Πέτρουλα (δίπλα στην οδό Χίου).

Η μελέτη αποτελεί τμήμα σύμβασης με τίτλο «ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΙ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΩΝ ΣΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ» και βασίζεται σε παλαιότερη μελέτη από το Γραφείο «Βόσκογλου-Μάρη» για την κατασκευή ανισόπεδων διαβάσεων πεζών αρμοδιότητας της Γενικής Γραμματείας Δημόσιων Έργων. Η ως άνω μελέτη όριζε αρχικά 143 θέσεις βάσει στοιχείων, με τον αριθμό ατυχημάτων με πεζούς, τα οποία επεξεργάστηκε για να επιλεγούν τελικά 20 θέσεις.

Δεύτερη θέση επικινδυνότητας είναι η Λεωφ. Μεσογείων στο ύψος της οδού Ευαγγελιστρίας, ενώ στην έκτη θέση είναι η Μεσογείων στο ύψος της Κεντρικής Πλατείας.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.