Οι κορασίδες 1 και 2 του ΠΗΓΑΣΟΥ αναστατώνουν με τις νίκες τους

pegasos18-10aΟ τελευταίος πόντος του αγώνα – Το 25 στο 3ο σετ για τον ΠΗΓΑΣΟ

Ένας ακόμα νικηφόρος αγώνας των κορασίδων-1 του βόλλευ του ΠΗΓΑΣΟΥ. Το σωματείο της Αγίας Παρασκευής δείχνει να έχει βρει το δρόμο του και σιγά-σιγά αλλά σταθερά κάνει ανοδικά βήματα.

Τα κορίτσια του ΠΑΚ Χαλανδρίου δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον Πήγασο και έχασαν και τα τρία σετ. Παρόλη τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη η Αγία Παρασκευή εξακολουθεί να κρατά χαμηλούς τόνους και να ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα με τη ομάδα της Παλλήνης, που προβλέπεται να είναι δυνατός μιας και η Παλλήνη διαθέτει αξιόλογη ομάδα.

pegasos18-10e

Σύμμαχός τους πάντα η κερκίδα που δίνει δύναμη στην ομάδα. Στον αγώνα με το Χαλάνδρι οι οπαδοί ήταν όλοι στο κλειστό της Νότου και εμψύχωναν τα κορίτσια με το δικό τους τρόπο.

ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1 – ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-1           3 – 0

Τα σετ αναλυτικά:  25-17,    25-10,   25-16.

pegasos18-10b

Για τον ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1

Προπονητής: Γ. Παύλου

Παίκτριες: Γκίκα Νεφέλη (Α),  Αγγελή Αριάννα, Παπανικολάκη Νεφέλη, Λιβιεράτου Νεφέλη, Μωραΐτη Αγγελική, Κοντού Αννα (λ), Καλοκαιρινού Μαρία-Χριστίνα, Κυριαζή Χρύσα, Χινοπώρου Βερονίκη, Κοτσαρίδου Ζωή, Μαντζάνα Μαρία.

Για τον ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-1

Προπονητής: Σ. Νάτσης

Παίκτριες: Χαντζώκου Αν. (Α), Αθανασιάδη Δ., Λαγογιάννη Θ., Μαρκούλη Π., Κουτεντάκη Ελ., Νίνου Αν., Προύντζου Δ., Χριστοδούλου Ελ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρήγας Κωνσταντίνος,  Μπότης Νικόλαος

pegasos18-10c

Στην επόμενη αγωνιστική οι κορασίδες της Αγίας Παρασκευής αντιμετωπίζουν την Παλλήνη το Σάββατο 25/10/2014 στις 17:00μμ στο Νέο Κλειστό γυμναστήριο Παλλήνης.

**********************************

**********************************

Νίκη και για τις κορασίδες-2 στα Γλυκά Νερά

pegasos-2

Αντιμετωπίζοντας την ομώνυμη ομάδα και η ομάδα εκτός συναγωνισμού του ΠΗΓΑΣΟΥ πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της. Με 1-3 σετ οι αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής επιβλήθηκαν των Γλυκών Νερών στο γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού σχολείου που αποτελεί την έδρα της ομάδας.

ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ-2 – ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-2                  1 – 3

Τα σετ:  12-25,   27-25,   20-25,   11-25

 

Προπονητής: Γιάννης Παύλου

Παίκτριες: Παπανικολάου Αναστασία (Α), Καρρά Σμαράγδα, Οικονομάκου Μαριάννα, Παπανικολάου Μαρία, Κεχρή Στέβη, Ασπρούδη Μαρίνα, Ανδριοπούλου Γεωργία, Βαρδουλάκη Κωνσταντίνα, Πικούλη Αικατερίνη, Κακοσούρη Φαίη, Σπυριδοπούλου Μαρία, Δημητρίου Ελεωνόρα.

Επόμενος αγώνας με το ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-3 το Σάββατο 25/10/14, ώρα 19:30μμ στο κλειστό της Νότου.

 pegasos-2aα

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.