Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής στον Σωτήρη Ησαΐα

Με έκπληξη, αρχικά, διαβάσαμε την ανακοίνωση του κ. Ησαΐα, δημοτικού συμβούλου Αγίας Παρασκευής, σχετικά με την ανάρτηση πανό του ΣΥΡΙΖΑ που πληροφορούσε για εκδήλωσή του, αλλά και για έτερο, της Δημοτικής Αρχής, που καλούσε τους δημότες σε συνάντηση με θέμα τον Προϋπολογισμό του Δήμου.
Κατ’ αρχάς, πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κ. Ησαΐα για την (έστω και καθυστερημένη) προβολή της εκδήλωσής μας. Ελπίζουμε την επόμενη φορά να ερεθίσουμε τα αντανακλαστικά του πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.
Αφού ενημερώσουμε τον κ. Ησαΐα πως όλοι οι σύγχρονοι ηλεκτρονικοί κειμενογράφοι έχουν αυτόματη διόρθωση των ορθογραφικών λαθών και μπορεί να τους ενεργοποιήσει, ώστε να έχει λιγότερα ορθογραφικά λάθη σε επόμενα κείμενά του, αλλά και πως οι οργανώσεις είναι από τη φύση τους οργανωμένες, θα τολμήσουμε να ρωτήσουμε:
·    Η περιβαλλοντική του «καλαισθησία» δεν ενοχλείται από τις χιλιάδες διαφημιστικές αφίσες και τα πανό για τα διάφορα καλλιτεχνικά δρώμενα, των ποικίλων «Πολιτιστικών Κέντρων» και των «Νέων Παρθενώνων», παρά μόνο από τα πανό του ΣΥΡΙΖΑ ή άλλων οργανώσεων της Αριστεράς και των κοινωνικών και πολιτικών συλλογικοτήτων;
·    Οι ευαισθησίες του κ. Ησαΐα άραγε τον εγκαταλείπουν όσον αφορά τα αποτελέσματα που είχε για την πόλη ο τρόπος οργάνωσης και υλοποίησης των έργων που ξεκίνησαν λίγες εβδομάδες πριν παραδώσει η απερχόμενη Δημοτική Αρχή (της οποίας ήταν μέλος); Είναι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η απελθούσα Δημοτική Αρχή επέτρεψε να γίνουν τόσα έργα στην πόλη χωρίς οργάνωση και επίβλεψη των αναδόχων εργολάβων ή των συνεργείων του ΟΤΕ, με δυσμενείς επιπτώσεις στην ασφάλεια και την υγεία των κατοίκων; Γνωρίζει ο κ. Ησαΐας για τα δεκάδες ατυχήματα που
έχουν προκαλέσει, ιδίως σε άτομα τρίτης ηλικίας, τα λάθη και οι παραλήψεις του;
·    Οι περιβαλλοντικές «παρεμβάσεις» της κυβέρνησης και των άνομων ιδιωτικών συμφερόντων που αυτή εξυπηρετεί στις Σκουριές της Χαλκιδικής, στον Ασωπό και αλλού, όπου δηλητηριάζεται ολόκληρος ο υδροφόρος ορίζοντας και καταστρέφονται περιοχές με μοναδικό εξυπηρετούμενο στόχο το ιδιωτικό κέρδος των μεγαλοεργολάβων, έχει άραγε απασχολήσει καθόλου τον ευαίσθητο κ. Ησαΐα;
Θα μπορούσαμε, πάντως, να έχουμε χρησιμοποιήσει το ηλεκτρονικό ταμπλό του Δήμου στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, εάν η παράταξή του και εκείνη του συνεταίρου του δεν το είχε ΑΧΡΗΣΤΕΨΕΙ προς όφελος, βέβαια, των ιδιωτικών διαφημιστικών εταιριών.
Θα μπορούσαμε, επίσης, να διαδώσουμε την πρόσκλησή μας μέσω του ΔΩΡΕΑΝ WiFi που εγκατέστησε ήδη από πέρσι ο συνεπής πρωθυπουργός σε όλη την Ελλάδα, στο παράλληλο σύμπαν του.
Να μας συγχωρήσει, λοιπόν, ο κ.Ησαΐας που χρησιμοποιούμε τόσο πρωτόγονα και άχαρα μέσα όπως τα πανό, για να προσκαλέσουμε τον κόσμο ν’ ακούσει και μια διαφορετική φωνή από τους μονοδρόμους και τις TINA, αλλά αυτά ακριβώς τα μέσα ενσωματώνουν και τη συλλογική χαρά της κατασκευής και της τοποθέτησης και απευθύνονται σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την ουσία περισσότερο από τη διαδικασία.
Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής δεν θα αφήνει στο μέλλον αναπάντητη καμία πρόκληση, μικρή ή μεγάλη. Ωστόσο, δεν θα του κάνουμε το χατίρι να συμμετέχουμε στην διαφημιστική καμπάνια αυτοπροβολής του, στον αγώνα του να λάβει το πολυπόθητο γι’ αυτόν χρίσμα.

Το γραφείο τύπου της Ο.Μ. 23/10/2014
ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.