Πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι κορασίδες-1 στην Παλλήνη, τρίτη νίκη για τις κορασίδες-2 του ΠΗΓΑΣΟΥ

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ-1

ΠΗΓΑΣΟΣ-ΠΑΛΛΗΝΗ 25-10-14 α copy

Πρώτη ήττα για τις κορασίδες-1 του ΠΗΓΑΣΟΥ στην μέχρι τώρα πορεία τους στα φιλικά και κατόπιν στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ, αλλά όχι καθοριστική.

Στο κλειστό της Κάτζας τα κορίτσια της Αγ. Παρασκευής ηττήθηκαν από ένα δυνατό αντίπαλο την ΠΑΛΛΗΝΗ-1 με 3-0 σετ. Πάλεψαν δυνατά, ξεκίνησαν τα σετ προπορευόμενες, αλλά στην πορεία κάποια λάθη και η “βοήθεια” της διαιτησίας ανέτρεψαν την ροή. Παρακολουθήσαμε γεμάτα σετ, όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα, και έγινε ένας αγώνας με αγωνιστική ένταση.

ΠΗΓΑΣΟΣ-ΠΑΛΛΗΝΗ 25-10-14 β copy

Μιλώντας για τη διαιτησία κατά κανόνα ήταν σωστή, αλλά κάποια λάθη σε σημαντικές στιγμές, εν μέρη καθόρισαν το αποτέλεσμα. Για παράδειγμα όταν το σκορ είναι 16-16 δεν δίνεις ανύπαρκτο φιλέ γιατί αλλάζει η ψυχολογία των παικτών και άλλα τέτοια!

Όμως τίποτα δεν τελείωσε γιατί στον 2ο γύρο ο ΠΗΓΑΣΟΣ θα υποδεχθεί την ΠΑΛΛΗΝΗ στην έδρα του στην Αγία Παρασκευή και έχει όλο το χρόνο να ανατρέψει το αποτέλεσμα.

ΠΗΓΑΣΟΣ-ΠΑΛΛΗΝΗ 25-10-14 δ copyΤον αγώνα παρακολούθησε και ο πρόεδρος του σωματείου κ. Σίμος Αντωνίου.

ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ-1 – ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1           3 – 0

Τα σετ αναλυτικά:  25-20,   25-19   και  25-22

 

Για τον ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1

Προπονητής: Γ. Παύλου

Παίκτριες: Γκίκα Νεφέλη (Α),  Αγγελή Αριάννα, Παπανικολάκη Νεφέλη, Λιβιεράτου Νεφέλη, Μωραΐτη Αγγελική, Κοντού Αννα (λ), Καλοκαιρινού Μαρία-Χριστίνα, Κυριαζή Χρύσα, Χινοπώρου Βερονίκη, Κοτσαρίδου Ζωή, Μαντζάνα Μαρία.

Για τον ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ-1

Προπονητής: Δ. Γιαμαλής

Παίκτριες: Μαντοπούλου Α. (Α), Ράντου Δ.Σ, Κασσίπα Π.Μ.(λ), Πατσιλίβα Μ. (λ), Παλαμάρη Ε., Παπαδοπούλου Κ., Χουδάλη Α.Ν., Ιωάννου Ο., Κοκκίνου Φ., παπαστεφάνου Γ., Πουρνάρα Ε., Οικονόμου Β.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κορρέ Ντόρα,  Καρατζογλίδου Σοφία

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 1/11/14, στις 19:30μμ στο κλειστό της Νότου με το γείτονα Χολαργό.

 ΠΗΓΑΣΟΣ-ΠΑΛΛΗΝΗ 25-10-14 γ copy

 ΠΗΓΑΣΟΣ-ΠΑΛΛΗΝΗ 25-10-14 ε copy

ΠΗΓΑΣΟΣ-ΠΑΛΛΗΝΗ 25-10-14 ζ copy

 **************************

**************************************

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ-2

PHGASOS2-MARKO-3...

 Συνεχίζουν ακάθεκτες οι αθλήτριες στο εκτός συναγωνισμού πρωτάθλημα με 3/3 νίκες. Οι κορασίδες-2 νίκησαν χαλαρά την ομάδα του Μαρκόπουλου μέσα στο κλειστό της Νότου στην Αγία Παρασκευή με 3-0 σετ.

Με πολύ καλά σερβίς που απέφεραν πολλούς άσους, τα κορίτσια της Αγίας πήραν και τα τρία σετ.

ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-2  –  ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-3           3 – 0

Τα σετ: 25-8,  25-9    και    25-15

PHGASOS2-MARKO-3..

Προπονητής: Γιάννης Παύλου

Παίκτριες: Παπανικολάου Αναστασία (Α), Καρρά Σμαράγδα, Οικονομάκου Μαριάννα, Παπανικολάου Μαρία, Κεχρή Στέβη, Ασπρούδη Μαρίνα, Ανδριοπούλου Γεωργία, Χανδάνου Δάφνη, Πικούλη Αικατερίνη, Κακοσούρη Φαίη, Σπυριδοπούλου Μαρία, Δημητρίου Ελεωνόρα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαυρικίδου Κορίνα, Κούστα Φωτεινή.

Επόμενος αγώνας με τον ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ-3 την Κυριακή 2/11/14, ώρα 14:00μμ στην Κάτζα.

PHGASOS2-MARKO-3.

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.