ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Του Μανώλη Κωνσταντακόπουλου

παραλαβη απορριμ.ιουν2014 005

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Χωρίς τίτλοΚατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/10/2014, αναφέρθηκαν διάφορες πολιτικές συκοφαντίες για την καθαριότητα της πόλης μας από την παρούσα Δημοτική Αρχή.

Προσωπικά, υπήρξα Υπεύθυνος Καθαριότητας του Δήμου μας κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2014.

Παρόντος του νυν Δημάρχου, κ. Ιωάννη Σταθόπουλου, παρελέφθησαν την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 από την Υπηρεσία Καθαριότητας, τρία (3) νέα απορριμματοφόρα οχήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Ακόμη εν γνώσει της παρούσας Δημοτικής Αρχής  είναι προγραμματισμένη το αμέσως προσεχές διάστημα, η παραλαβή ενός οχήματος σκούπα, το οποίο έχει ήδη εξοφληθεί από τον Δήμο μας.

Επιπρόσθετα, έπεται η προμήθεια ενός καδοπλυντηρίου, μιας υδροφόρας, τριών φορτητών pick-up καθώς δύο ακόμη απορριμματοφόρων και δύο σαρώθρων.

Το συνολικό κόστος του ανωτέρω εξοπλισμού ανέρχεται στα 1.900.000€, ποσό το οποίο εξ’ ολοκλήρου αντλείται μέσω ιδίων πόρων του Δήμου προερχόμενο από τα ανταποδοτικά τέλη.

Καλούμε λοιπόν, την παρούσα Δημοτική Αρχή να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Μανώλης Κωνσταντακόπουλος

Μαθηματικός

Πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας

& Παιδείας Δήμου Αγίας Παρασκευής

παραλαβη απορρ-

παραλαβη απορριμ.ιουν2014 007

παραλαβη απορριμ.ιουν2014 037

παραλαβη 3 απορρ

 Ημ/νία Δημ/σης: 27/10/2014

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.