Μήνυμα αναγνώστη μας για την κατάσταση του θεάτρου στο πρώην στρ. Σπυρούδη

Δημοσιεύουμε μήνυμα που λάβαμε από αναγνώστη μας, ο οποίος διαμαρτύρεται για την κατάσταση που επικρατεί στο πολιτιστικό πάρκο “Σταύρος Κώτσης”.

 –

Αγαπητή ιστοσελίδα,
πριν από ένα μήνα, στο πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη, έγινε το φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου. Ο χώρος είχε βαφτεί πριν τις παραστάσεις μάλλον για να εντυπωσιαστούμε. Ο νέος δήμαρχος μας υποσχόταν οτι ο χώρος θα φυλασσόταν αλλά από λόγια καλά πάμε. Δείτε ένα δείγμα για το πώς κατάντησε λίγο καιρό μετά ο χώρος. Ξεκίνησαν να μαζεύουν κάποια μπάζα και κάδους αλλά σταμάτησαν καιρό τώρα. Τελικά όλο υποσχέσεις και κινήσεις για το θεαθήναι.
Ένας αναγνώστης σας
Κ.Φ.

 Σπυρούδη θέατρο-πίσω

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.