Αλ. Μουστόγιαννης: Επιτέλους να τηρηθούν οι νόμοι

IMG_2389 copyΣυμπολίτες και συμπολίτισσες ψηφισμένος από το Δημοτικό Συμβούλιο, συμμετέχω ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟΔΑΠ (Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής).
Στην αρχή κάθε ξεκινήματος είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας να δείχνουμε ανοχή σε όλες τις προσπάθειες οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα το καλό των δημοτών μας.
Δεν ισχύει όμως το ίδιο όταν πρόκειται για διαδικασίες οι οποίες ορίζονται από συγκεκριμένες διατάξεις και αφορούν την λειτουργία ενός Νομικού Προσώπου και τις αποφάσεις αυτών.
Στο χθεσινό διοικητικό Συμβούλιο είδαμε την διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ να πελαγοδρομεί και να μην μπορεί να πείσει  ούτε τους συμβούλους της συμπολίτευσης με τις παρατυπίες τις. Συγκεκριμένα χθες επρόκειτο να ψηφιστεί ο προυπολογισμός του ΠΑΟΔΑΠ μην έχοντας προηγηθεί διαβούλευση ανάμεσα στις παρατάξεις όπως είθιστε και χωρίς να έχει σταλεί το προσχέδιο του προυπολογισμού. Στην συνέχεια ακολούθησε τριπλή αναβολή της ψήφισης του με την ημερομηνία να αλλάζει και χωρίς να την γνωρίζουν τα μέλη και συνεργάτες του αξιότιμου Προέδρου.
Σαν να μην έφτανε αυτό ο Πρόεδρος έφερε θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης το οποίο ουσιαστικά έπρεπε να ήταν στην ημερήσια διάταξη μετά από συγκεκριμένο θέμα. Αναλυτικότερα το θέμα ΕΗΔ αφορούσε την έγκριση του συμβουλίου για τους καθηγητές που θα διδάξουν φέτος στο ωδείο. Κανένα πρόβλημα. Το πρώτο θέμα όμως της ημερήσιας διάταξης αφορούσε έγκριση θέσεων καθηγητων ωδείου. Δηλαδή πρώτα να επιλέξουμε τα ονόματα και μετά να ψηφίσουμε την έγκριση από το Ανώτατο Συμβούλιο Πρσωπικού.
Αστειότητες και παρατυπίες.
Ως ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησα από την συνεδρίαση γιατί δεν μπορούσα να είμαι μάρτυρας απαξίωσης των θεσμών και των διαδικασιών.
Η ανοχή προς την διοίκηση τελείωσε.
Θα πρέπει να ακολουθεί την τήρηση των νόμων και να είναι προσεκτικοί.
Εμείς θα συνεχίσουμε ώριμα και με τήρηση των διαδικασιών την προάσπιση των συμφερόντων των δημοτών.

Αλέξανδρος Μουστόγιαννης
Δημοτικός Σύμβουλος – Επικεφαλής  ”Αγία Παρασκευή-μια γενιά μπροστά”
Μέλος ΔΣ ΠΑΟΔΑΠ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.